Autonvuokraus
Krakau Päärautatieasema
Piilota
Puola // Krakow // Krakau Päärautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Krakova Päärautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Pawia 5a
  31154 Krakow PL +48-12-6393216
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: KRKX01
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 19:00
 
 

Sixt Autovuokraamo toivottaa sinut tervetulleeksi Puolan Krakovaan

Sixt Autovuokraamossa Krakovan Päärautatieasemalla käytössäsi on laadukas autonvuokraus, joka tarjoaa luotettavan liikkumismuodon Krakovassa niin lomamatkailijoille kuin työmatkalaisille. Krakovan Päärautatieaseman Sixt on niin sanottu Meet & Greet -toimipiste, eli paikalla ei ole fyysistä toimistoa, vaan etukäteen varaamasi ajoneuvo toimitetaan sinne valitsemanasi ajankohtana. Muistathan siis tehdä varauksesi hyvissä ajoin - joko verkossa tai Sixtin mobiilisovelluksessa.

Jos saavut Krakovaan junalla, voit tilata vuokra-auton odottamaan sinua rautatieasemalle saapumisajankohtanasi, jolloin saat sen käyttöösi kätevästi heti junasta ulos astuttuasi. Krakovan Päärautatieasemalle on junayhteys myös Krakovan lentokentältä. Vuokra-auton varaaminen Krakovan Päärautatieasemalta noudettavaksi on kätevä vaihtoehto myös matkailijoille, jotka ovat jo saapuneet Krakovaan. Koska Krakovan päärautatieasema sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Krakovan keskustassa, on vuokra-autoa helppoa tulla hakemaan täältä mistä päin kaupunkia tahansa, ja monilta kaupungin hotelleilta saapuu helposti paikalle vaikka kävellen. Jotta vuokra-auton luovutus menisi mahdollisimman sujuvasti, pidäthän huolen, että sinulla on ajokortti, maksukortti ja muut tarpeelliset asiakirjat valmiina, kun saavut noutamaan vuokra-autoasi.

Hyödyllisillä lisäpalveluilla varustellut vuokra-autot Sixtiltä

Autonvuokraus Krakovan Päärautatieaseman Sixtiltä tarjoaa sinulle kattavan valikoiman vaihtoehtoja vuokra-autoksesi Krakovassa. Henkilöautojen lisäksi valikoimastamme löytyy esimerkiksi katumaastureita ja minibusseja. Jos etsit matkaasi pientä luksusta, valikoimastamme löytyy useita vaihtoehtoja myös huippulaatuisessa Premium-luokassamme. Vuokra-autojen personointi oman matkan tarpeisiin käy kätevästi lisäpalveluillamme. Esimerkiksi lasten kanssa matkustaville suosittelemme korkealaatuisia lasten turvaistuimia pienimpien matkalaisten matkustusturvallisuuden parantamiseksi. Suunnistamista helpottava GPS-navigaattori on myös suosittu valinta, samoin myös lisäkuljettajan valinta.

Lisäpalvelumme ottavat huomioon myös taloudellisen turvallisuutesi, ja erilaisten lisäturvavaihtoehtojemme ansiosta voit varautua esimerkiksi varkauden tai vuokra-autoon kohdistuvien vaurioiden varalta. Kun lisäpalvelut ovat kohdillaan, matkustaminen vuokra-autolla on sekä mukavaa että huoletonta. Huomaathan varausta tehdessäsi, että varaus koskee vain autokategoriaa, emmekä voi luvata käyttöösi tiettyä automerkkiä tai -mallia.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Krakau Päärautatieasema KRKX01 Pawia 5a 31154 Krakow 50.066740, 19.945593 +48-12-6393216

Sixt-toimipiste Krakau Päärautatieasema KRKX01

Pawia 5a
31154 Krakow
 
Puhelinnro +48-12-6393216

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Kopernika 1
31-033 Krakow
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service