Autonvuokraus
Lodz Lentoasema
Piilota
Puola // Lodz // Lodz Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Lodz Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Gen. S. Maczka 35
  94-328 Lodz PL +48-691521615
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LCJ
Aukioloajat
ma. - ti.09:00 - 17:00
ke.09:00 - 18:30
to.11:00 - 17:00
pe.09:00 - 17:00
 
 24 h palautus

Vaivatonta autonvuokrausta Lodz Lublinekin lentoasemalla

Uudet ja monipuolisesti varustellut vuokra-autot odottavat sinua Sixt Autovuokraamossa Lodz Lublinekin lentoasemalla. Olitpa työn tai loman merkeissä liikkeellä, löydät meiltä sopivan ajopelin. Taloudelliset kaupunkimallit ovat oiva valinta pariskunnille tai yksin matkustaville. Farmarimalleihin, puhumattakaan yhdeksän hengen tila-autoista, mahtuu lapsiperhe kimpsuineen ja kampsuineen helposti. Premium-luokan maasturit ja sedanit tarjoavat edustavuutta ja laatukyytiä niin etu- kuin takapenkkiläisille. Vaikka emme voi luvata allesi tiettyä merkkiä tai mallia, voit varata itseäsi miellyttävän autoluokan käyttöösi. Sixtin palvelupiste löytyy lentoasemalta helposti opasteita seuraamalla.

Hyödynnä tarjolla olevat lisäpalvelut

Itse lentokenttä sijaitsee Lublinekissa ja matkaa Lodzin keskustaan on vajaat kymmenen kilometriä. Vuokra-autolla taival taittuu noin 20 minuuttiin. Autonvuokraus Lodz Lublinekin lentoasemalla joustaa asiakkaan aikataulujen mukaan, sillä sekä nouto että palautus onnistuvat virallisten aukioloaikojen ulkopuolella. Autovuokraamomme tarjoaa monia hyödyllisiä lisäpalveluja edullisesti. Kätevä GPS-navigaattori opastaa oikealle reitille ja halutessasi voit nimetä itsellesi lisäkuljettajan. Matkan jatkumisturvan sekä kolari- ja varkausturvan avulla taitat entistäkin huolettomampia kilometrejä. Lapsiperheiden vuokra-autoon Lodz Lublinekin lentoasemalla on tarjolla vauvan turvakaukalo sekä erikokoisia lasten turvaistuimia ja istuinkorokkeita.

Vuokra-autoillen tutustut helposti parhaimpiin käyntikohteisiin

Jo 1400-luvulla perustettu Lodz on 700 000 asukkaan kaupunki lähellä Puolan maantieteellistä keskipistettä. Maan kolmanneksi suurimman kaupungin pitkään historiaan on helppo tutustua keskustan monissa museoissa. Muutaman korttelin sisälle mahtuvat niin historiallinen museo, kaupunginmuseo, tiedemuseo kuin elokuvamuseokin. Keskustan länsipuolella on iso eläintarha, jossa voi tehdä tuttavuutta niin petoeläinten kuin tutumpien kotieläintenkin kanssa. Lapsiperheillä kuluu alueella parikin päivää rattoisasti, sillä eläintarhan vieressä on Falan vesipuisto. Sopivia liukumäkiä ja uima-altaita on kaikenikäisille, joten perheen pienimmätkin pääsevät polskuttelemaan turvallisesti. Myös tiedekeskus Experymentarium on lapsiperheille oiva vuokra-autoilukohde, sillä tieteen ihmeellisyyksiin voi uppoutua mukaansa tempaavien animaatioiden ja simulaatioiden kautta. Shoppailijan autonvuokraus Lodz Lublinekin lentoasemalta ei mene hukkaan, sillä 20 minuutin ajomatkan päässä etelän suunnassa on merkkibrändien outlet-myymälä Ptak Outlet. Palatsivierailun voi tehdä ajamalla vuokra-autolla Israel Poznanskin Palatsiin. Samalla kannattaa tehdä kävelykierros palatsin näyttävässä puutarhassa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - ti.09:00 - 17:00
ke.09:00 - 18:30
to.11:00 - 17:00
pe.09:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Lodz Lentoasema LCJ Gen. S. Maczka 35 94-328 Lodz 51.721951, 19.398054 +48-691521615

Sixt-toimipiste Lodz Lentoasema LCJ

Gen. S. Maczka 35
94-328 Lodz
 
Puhelinnro +48-691521615

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service