Auton vuokraus toimipisteestä Lodz Widzew Rautatieasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Lodz Widzew Rautatieasema

* Hinnat on laskettu 05.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Lodz Widzew Rautatieasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Lodz Widzew Rautatieasema toimipaikkaan

Osoite

ul. Sluzbowa 8, 92-305 Lodz, Puola
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:30 - 15:30

Palvelumme toimipaikassa Lodz Widzew Rautatieasema

Varaa vuokra-auto Lodzin Widzewin Rautatieasemalle toimitettavaksi

Varaa vuokra-auto Lodzin Widzewin Rautatieasemalle toimitettavaksi

Kun matkasuunnitelmiin kuuluu autonvuokraus, Sixt Autovuokraamo Lodzissa Widzewin Rautatieasemalla toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Puolaan! Palvelemme sekä työmatkalaisia, lomalaisia että vuokra-autoa tarvitsevia paikallisia autonvuokrausasioissa Lodzissa, Widzewin rautatieaseman Meet & Greet -toimipisteen kautta. Meille ovat tervetulleita myös nuoremmat kuljettajat, sillä valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja myös nuoremmille kuskeille aina 19 ikävuodesta eteenpäin.Toimipisteemme palvelee sinua Meet & Greet -periaatteella, eli fyysisen toimipisteen sijaan työntekijämme saapuu paikalle luovuttamaan vuokra-auton käyttöösi sovittuna ajankohtana. Tee siis varaus etukäteen. Pidäthän myös huolen, että sinulle on maksukortti, ajokortti ja muut mahdolliset asiakirjat valmiina, kun tulet noutamaan ajoneuvoasi, jotta vuokra-auton luovutus sujuu mahdollisimman sujuvasti. Widzewin rautatieasemalla sinut tapaavan työntekijämme lisäksi henkilökuntamme palvelee sinua asiakaspalvelumme kautta, joka on avoinna viikon kaikkina päivinä. Otathan siis rohkeasti yhteyttä, jos autonvuokraus Lodzin Widzewin Rautatieaseman Sixtiltä herättää kysymyksiä. Sixt palvelee sinua vuosikymmenten ammattitaidolla.
Sixtiltä löydät vuokra-autot kaikkiin tarpeisiin

Sixtiltä löydät vuokra-autot kaikkiin tarpeisiin

Sixt Autovuokraamon vuokra-autoissa yhdistyvät kilpailukykyiset hinnat, ensiluokkainen matkustusmukavuus sekä vapaus liikkua paikasta toiseen juuri silloin, kun sinulle sopii. Lisäksi laajan valikoimamme ansiosta valittavanasi on ajoneuvoja aina henkilöautoista katumaastureihin ja urheiluautoihin. Siksi meiltä löytyykin sopiva ajoneuvo monenlaisten matkaseurueiden tarpeisiin, olitpa sitten reissussa yksin, kaksin tai suuremmalla porukalla. Lisäpalveluiden valikoimastamme voit vielä valita toivomasi lisäominaisuudet. Valikoimastamme löydät muun muassa GPS-navigaattorit, istuimet lapsille ja lisäkuljettajan valinnan.Autonvuokraus toimipisteeltä on helppoa, ja vuokra-auto on noudettavissa Widzewin Rautatieasemalta toivomanasi ajankohtana vain muutamalla klikkauksella. Suuntaa siis varaussivullemme joko verkkosivujemme tai mobiilisovelluksemme kautta, valitse mieleisesi autokategoria ja lisäpalvelut, ja vahvista varaus. Huomaathan, että varauksen yhteydessä ei ole mahdollista valita tietyn mallista tai merkkistä vuokra-autoa, vaan varaus koskee aina ainoastaan autokategoriaa. Pian nautitkin jo Puolan maisemista hyvin varustellun vuokra-auton kyydissä!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Lodz Widzew Rautatieasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Lodz Widzew Rautatieasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Lodz Widzew Rautatieasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Lodz Widzew Rautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Lodz Widzew Rautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Lodz Widzew Rautatieasema
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Lodz Widzew Rautatieasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Lodz Widzew Rautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Lodz Widzew Rautatieasema

Näytä lisää