Auton vuokraus toimipisteestä Lodz Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Lodz Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Lodz Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Lodz Lentoasema

Osoite

Gen. S. Maczka 35, 94-328 Lodz, Puola
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Ti
09:00 - 17:00
Ke
09:00 - 18:30
To
11:00 - 17:00
Pe
09:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Lodz Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Vaivatonta autonvuokrausta Lodz Lublinekin lentoasemalla Uudet ja monipuolisesti varustellut vuokra-autot odottavat sinua Sixt Autovuokraamossa Lodz Lublinekin lentoasemalla. Olitpa työn tai loman merkeissä liikkeellä, löydät meiltä sopivan ajopelin. Taloudelliset kaupunkimallit ovat oiva valinta pariskunnille tai yksin matkustaville. Farmarimalleihin, puhumattakaan yhdeksän hengen tila-autoista, mahtuu lapsiperhe kimpsuineen ja kampsuineen helposti. Premium-luokan maasturit ja sedanit tarjoavat edustavuutta ja laatukyytiä niin etu- kuin takapenkkiläisille. Vaikka emme voi luvata allesi tiettyä merkkiä tai mallia, voit varata itseäsi miellyttävän autoluokan käyttöösi. Sixtin palvelupiste löytyy lentoasemalta helposti opasteita seuraamalla.
Hyödynnä tarjolla olevat lisäpalvelut

Hyödynnä tarjolla olevat lisäpalvelut

Itse lentokenttä sijaitsee Lublinekissa ja matkaa Lodzin keskustaan on vajaat kymmenen kilometriä. Vuokra-autolla taival taittuu noin 20 minuuttiin. Autonvuokraus Lodz Lublinekin lentoasemalla joustaa asiakkaan aikataulujen mukaan, sillä sekä nouto että palautus onnistuvat virallisten aukioloaikojen ulkopuolella. Autovuokraamomme tarjoaa monia hyödyllisiä lisäpalveluja edullisesti. Kätevä GPS-navigaattori opastaa oikealle reitille ja halutessasi voit nimetä itsellesi lisäkuljettajan. Matkan jatkumisturvan sekä kolari- ja varkausturvan avulla taitat entistäkin huolettomampia kilometrejä. Lapsiperheiden vuokra-autoon Lodz Lublinekin lentoasemalla on tarjolla vauvan turvakaukalo sekä erikokoisia lasten turvaistuimia ja istuinkorokkeita.
Vuokra-autoillen tutustut helposti parhaimpiin käyntikohteisiin

Vuokra-autoillen tutustut helposti parhaimpiin käyntikohteisiin

Jo 1400-luvulla perustettu Lodz on 700 000 asukkaan kaupunki lähellä Puolan maantieteellistä keskipistettä. Maan kolmanneksi suurimman kaupungin pitkään historiaan on helppo tutustua keskustan monissa museoissa. Muutaman korttelin sisälle mahtuvat niin historiallinen museo, kaupunginmuseo, tiedemuseo kuin elokuvamuseokin. Keskustan länsipuolella on iso eläintarha, jossa voi tehdä tuttavuutta niin petoeläinten kuin tutumpien kotieläintenkin kanssa. Lapsiperheillä kuluu alueella parikin päivää rattoisasti, sillä eläintarhan vieressä on Falan vesipuisto. Sopivia liukumäkiä ja uima-altaita on kaikenikäisille, joten perheen pienimmätkin pääsevät polskuttelemaan turvallisesti. Myös tiedekeskus Experymentarium on lapsiperheille oiva vuokra-autoilukohde, sillä tieteen ihmeellisyyksiin voi uppoutua mukaansa tempaavien animaatioiden ja simulaatioiden kautta. Shoppailijan autonvuokraus Lodz Lublinekin lentoasemalta ei mene hukkaan, sillä 20 minuutin ajomatkan päässä etelän suunnassa on merkkibrändien outlet-myymälä Ptak Outlet. Palatsivierailun voi tehdä ajamalla vuokra-autolla Israel Poznanskin Palatsiin. Samalla kannattaa tehdä kävelykierros palatsin näyttävässä puutarhassa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Lodz Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Lodz Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Lodz Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Lodz Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Lodz Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 83 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Lodz Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Lodz Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Lodz Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Lodz Lentoasema

Näytä lisää