Autonvuokraus
Lodz Widzew Rautatieasema
Piilota
Puola // Lodz // Lodz Widzew Rautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Lodz Widzew Rautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: ul. Sluzbowa 8
  92-305 Lodz PL +48-69-1521615
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: LCJX01
Aukioloajat
ma. - pe.09:30 - 15:30
 
 

Varaa vuokra-auto Lodzin Widzewin Rautatieasemalle toimitettavaksi

Kun matkasuunnitelmiin kuuluu autonvuokraus, Sixt Autovuokraamo Lodzissa Widzewin Rautatieasemalla toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Puolaan! Palvelemme sekä työmatkalaisia, lomalaisia että vuokra-autoa tarvitsevia paikallisia autonvuokrausasioissa Lodzissa, Widzewin rautatieaseman Meet & Greet -toimipisteen kautta. Meille ovat tervetulleita myös nuoremmat kuljettajat, sillä valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja myös nuoremmille kuskeille aina 19 ikävuodesta eteenpäin.

Toimipisteemme palvelee sinua Meet & Greet -periaatteella, eli fyysisen toimipisteen sijaan työntekijämme saapuu paikalle luovuttamaan vuokra-auton käyttöösi sovittuna ajankohtana. Tee siis varaus etukäteen. Pidäthän myös huolen, että sinulle on maksukortti, ajokortti ja muut mahdolliset asiakirjat valmiina, kun tulet noutamaan ajoneuvoasi, jotta vuokra-auton luovutus sujuu mahdollisimman sujuvasti. Widzewin rautatieasemalla sinut tapaavan työntekijämme lisäksi henkilökuntamme palvelee sinua asiakaspalvelumme kautta, joka on avoinna viikon kaikkina päivinä. Otathan siis rohkeasti yhteyttä, jos autonvuokraus Lodzin Widzewin Rautatieaseman Sixtiltä herättää kysymyksiä. Sixt palvelee sinua vuosikymmenten ammattitaidolla.

Sixtiltä löydät vuokra-autot kaikkiin tarpeisiin

Sixt Autovuokraamon vuokra-autoissa yhdistyvät kilpailukykyiset hinnat, ensiluokkainen matkustusmukavuus sekä vapaus liikkua paikasta toiseen juuri silloin, kun sinulle sopii. Lisäksi laajan valikoimamme ansiosta valittavanasi on ajoneuvoja aina henkilöautoista katumaastureihin ja urheiluautoihin. Siksi meiltä löytyykin sopiva ajoneuvo monenlaisten matkaseurueiden tarpeisiin, olitpa sitten reissussa yksin, kaksin tai suuremmalla porukalla. Lisäpalveluiden valikoimastamme voit vielä valita toivomasi lisäominaisuudet. Valikoimastamme löydät muun muassa GPS-navigaattorit, istuimet lapsille ja lisäkuljettajan valinnan.

Autonvuokraus toimipisteeltä on helppoa, ja vuokra-auto on noudettavissa Widzewin Rautatieasemalta toivomanasi ajankohtana vain muutamalla klikkauksella. Suuntaa siis varaussivullemme joko verkkosivujemme tai mobiilisovelluksemme kautta, valitse mieleisesi autokategoria ja lisäpalvelut, ja vahvista varaus. Huomaathan, että varauksen yhteydessä ei ole mahdollista valita tietyn mallista tai merkkistä vuokra-autoa, vaan varaus koskee aina ainoastaan autokategoriaa. Pian nautitkin jo Puolan maisemista hyvin varustellun vuokra-auton kyydissä!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:30 - 15:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Lodz Widzew Rautatieasema LCJX01 ul. Sluzbowa 8 92-305 Lodz 51.763072, 19.544420 +48-69-1521615

Sixt-toimipiste Lodz Widzew Rautatieasema LCJX01

ul. Sluzbowa 8
92-305 Lodz
 
Puhelinnro +48-69-1521615

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service