Autonvuokraus
Nowy Dwor Mazowiecki
Piilota
Puola // Nowy Dwor Mazowiecki
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Nowy Dwor Mazowiecki

Sixt Autovuokraamo Nowy Dwór Mazowieckissä palvelee sinua asiantuntevasti. Vuokraa auto tarpeitasi vastaten laajasta vuokra-autovalikoimastamme, johon kuuluu pieniä, keskikokoisia ja isoja henkilöautoja, farmareita, urheilu- ja avoautoja sekä isompaan tarpeeseen maastureita ja pakettiautoja. Autonvuokraus onnistuu sujuvasti verkkosivujemme kautta. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamossa on helppoa ja vaivatonta, menet vain verkkosivuillemme, valitset tarpeidesi mukaisen vuokra-auton, valitset ajankohdan ja varaat. Asiakaspalvelumme on tarvittaessa paikalla sinua varten, joten jos koet autonvuokrauksen verkossa haasteelliseksi, niin meiltä saat asiantuntevaa apua.

 
 • Varsowa-Modlin Lentoasema
  Generala Wiktora Thommee 1a
  05-102 Nowy Dwor Mazowiecki

  ma.10:00 - 21:00
  ti.09:00 - 20:00
  ke.08:00 - 20:00
  to.10:00 - 22:00
  pe.09:00 - 21:00
  su.11:00 - 23:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Varsowa-Modlin Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Generala Wiktora Thommee 1a
  05-102 Nowy Dwor Mazowiecki

  ma.10:00 - 21:00
  ti.09:00 - 20:00
  ke.08:00 - 20:00
  to.10:00 - 22:00
  pe.09:00 - 21:00
  su.11:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Nowy Dwór Mazowieckin Sixt Autovuokraamosta saat tarvitsemasi vuokra-auton

Autonvuokraus Nowy Dwór Mazowieckin Sixt Autovuokraamossa on sinulle vaivatonta. Valikoimamme on kattava sisältäen erikokoisia henkilöautoja, urheilu- ja avoautoja, maastureita ja pakettiautoja. Jokainen vuokra-automme on uudehko ja niissä on kattavat vakiovarusteet. Vuokra-auton lisäksi voit lisätä varauksellesi lisäpalveluita. Lasten kanssa matkustaessa on helpointa lisätä varaukselle lasten turvaistuimet, jotta matkustamisenne on turvallista ja mukavaa. Voitte myös lisätä varauksellenne lisäkuljettajan, jottei ajotaakka jää vain yhden kuljettajan harteille. Kattava vakuutusvalikoima pitää huolen teistä myös vahingon sattuessa. Tutustu saatavilla oleviin vuokra-autoihin verkkosivuillamme, valitse tarvittavat lisäpalvelut ja keskity matkustamiseen. Sixt Autovuokraamo palvelee teitä asiantuntevasti kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa.

Nowy Dwór Mazowiecki ja sen Manor-arkkitehtuuri

Nowy Dwór Mazowiecki on 42 500 asukkaan kaupunki itäisellä puolella keskisessä Puolassa, noin 40 kilometriä Puolan pääkaupungista, Varsovasta, pohjoiseen. Kaupunki tunnetaan sen manor-tyylisestä arkkitehtuurista ja puutaloista, joista vanhimmat ovat säilyneet 1800-luvulta asti. Kaupungissa sijaitsi 1940-luvulla myös ghetto, jonka jäljiltä on vielä muistomerkkejä. Nowy Dwór Mazowieckin yksi tunnetuimmista nähtävyyksistä on Modlinin linna, joka on yksi isoimmista 1800-luvulla rakennetuista linnoista Puolassa. Sinne matkaat kaupungin halki noin 10 minuutissa. Jos ehdit tutkia matkasi aikana lähialueita, suuntaa Sixt Autovuokraamosta vuokraamasi ajoneuvo kohti Varsovaa, jonne matkaat alle tunnissa. Varsovasta löytyy jokaiselle jotakin, perheen pienimmistä vanhuksiin. Historiaa, ostosmahdollisuuksia, urheilua, kulttuuria ja arkkitehtuuria. Olit sitten matkalla yksin, perheen kanssa tai ryhmänä, Sixt Autovuokraamo palvelee sinua tarpeitasi vastaten ja matkantekoasi helpottaen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service