Auton vuokraus toimipisteestä Varsowa-Modlin Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Varsowa-Modlin Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Varsowa-Modlin Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Varsowa-Modlin Lentoasema

Osoite

Generala Wiktora Thommee 1a, 05-102 Nowy Dwor Mazowiecki, Puola
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma
10:00 - 21:00
Ti
09:00 - 20:00
Ke
08:00 - 20:00
To
10:00 - 22:00
Pe
09:00 - 21:00
Su
11:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Varsowa-Modlin Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt palvelee Varsovan Modlinin lentokentällä Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Varsovan Modlinin lentoasemalla! Autonvuokraus Varsovan Modlinin lentoasemalla saa mutkattoman alun kattavan autokalustomme sekä asiantuntevan palvelumme ansiosta. Paikallisen toimipisteemme valikoimasta löydät muun muassa ketterät avoautot ja urheiluautot, luotettavat maasturit, sekä klassisiset henkilöautot. Huomaathan kuitenkin ettemme voi taata tiettyä mallia tai merkkiä, vaan auto valikoidaan sinulle haluamasi kategorian perusteella. Huomaathan, ettei meillä ole varsinaista toimipistettä tällä lentokentällä, vaan henkilökuntamme jäsen tulee sinua vastaan saapuvien lentojen alueen infopisteelle, ja johdattaa sinut vuokra-autollesi. Voit palauttaa vuokraamasi auton avaimet lentokentän infopisteelle matkasi päätyttyä. Autonvuokraus Varsovan Modlinin lentoasemalla onnistuu siis vaivattomasti kauttamme!
Lisätietoa Modlinin lentokentästä

Lisätietoa Modlinin lentokentästä

Varsovan Modlinin lentokentältä, WMI, saat vuokra-autosi käyttöösi heti koneesi laskeuduttua. Varsovan Modlinin lentokenttä sijaitsee rauhallisen Nowy Dwor Mazowieckin kaupungin kupeessa, vain reilun 30 kilometrin päässä maan vilkkaasta pääkaupungista Varsovasta. Ota siis allesi Sixtin vuokra-auto Varsovan Modlinin lentoasemalta, ja vain mielikuvituksesi on rajana aloittaessasi matkasi maan ytimessä! Halutessasi voit myös valita lisävarusteina vuokra-autoosi esimerkiksi lastenistuimen, navigaattorin tai MP3-soittimen. Lisäturvaa kaipaaville tarjoamme myös kattavan vakuutuksen.
Ihaile Puolan kauniita maisemia vuokra-auton ikkunasta

Ihaile Puolan kauniita maisemia vuokra-auton ikkunasta

Nowy Dwor Mazowiecki sijaitsee Veikselin joen rannalla, ja on rauhallinen ja luonnontäyteinen vaihtoehto Varsovan miljoonakaupungin vilinälle. Tästä pienestä kaupungista löydät muun muassa vaikuttavat Modlinin linnakkeen rauniot, kauniit näkymät tarjoavan Pilsudskin sillan, sekä perinteikästä puolalaista arkkitehtuuria ja tunnelmaa silmänkantamattomiin. Pienen kaupungin oivallinen sijainti Varsovan välittömässä läheisyydessä takaa helpon yhteyden Puolan kauniiseen ja matkailijoiden suosimaan pääkaupunkiin. Myös rajan ylitse ajelu onnistuu muutamassa tunnissa, mikäli mielit kiertää Eurooppaa vuokra-autollasi. Maan aava ja kaunis maaseutu on myös näkemisen ja kokemisen arvoinen, ja sen läpi autoilu antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea maan todellinen tunnelma ja kulttuuri. Esimerkiksi visenttien eli euroopanbiisoneiden levinneisyys maan itäosaan, henkeäsalpaavan Bia%u0142owie%u017Can metsän liepeille tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä näkemään näitä Euroopassa jo kertaalleen sukupuuttoon ajautuneita mutta sitemmin sinne onnistuneesti uudelleen istutettuja majesteettisia eläimiä. Autonvuokraus Varsovan Modlinin lentoaseman toimipisteestä mahdollistaa joustavan matkailun - voit tutustua maan tarjontaan spontaanisti ja vapaasti!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Varsowa-Modlin Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Varsowa-Modlin Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Varsowa-Modlin Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Varsowa-Modlin Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Varsowa-Modlin Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 89 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Varsowa-Modlin Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Varsowa-Modlin Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Varsowa-Modlin Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Varsowa-Modlin Lentoasema

Näytä lisää