Auton vuokraus toimipisteestä Varsowa Chopin Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Varsowa Chopin Lentoasema

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Varsowa Chopin Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Varsowa Chopin Lentoasema

Osoite

Zwirki i Wigury 1, 00-906 Warszawa, Puola
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 23:45
La
07:00 - 22:00
Su
08:00 - 23:45
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 23:45

Palvelumme toimipisteessä Varsowa Chopin Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Autovuokraamo Varsovan Chopinin lentoasemalla Chopinin kansainvälinen lentoasema, joka palvelee lähes puolta maan matkustajista, sijaitsee Wlochyn alueella. Kattava autovalikoimamme pystyy vastaamaan jokaisen tarpeisiin. Toimipisteeltämme voit vuokrata niin tavalliset henkilöautot, farmarit, urheilu- ja avoautot, maasturit, nelivetoiset autot kuin pakettiautotkin. Löydät toimipisteemme saapuvien aulasta. Suunnista vain tutulle oranssille palvelutiskille, ja Sixtin henkilökunta auttaa sinua mielellään autonvuokrauksessa Varsovan Chopinin lentoasemalla.
Autonvuokraus Varsovan Chopinin lentoasemalla käy näppärästi

Autonvuokraus Varsovan Chopinin lentoasemalla käy näppärästi

Chopinin kansainvälinen lentoasema, WAW, sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Varsovan kaupungista. Matka kaupunkiin taittuu vuokra-autolla noin puolessa tunnissa. Palvelemme matkustajia vuoden jokaisena päivänä. Meillä voit palauttaa auton myös aukioloaikojen ulkopuolella. Hoida autonvuokraus kuntoon jo hyvissä ajoin ennen matkaasi. Tämä onnistuu kätevimmin joko nettisivuillamme tai puhelimitse. Otathan kuitenkin huomioon, että emme lupaa tiettyä mallia autosta vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian. Liitä vuokraan samalla myös kaikki tarvitsemasi lisätarvikkeet ja -palvelut, kuten lastenistuin, navigaattori, ylimääräinen kuljettaja sekä kaiken kattava vakuutus. Ottamalla vuokra-auton Varsovassa Chopinin lentoasemalta voit aloittaa lomasi saman tien.
Historiaa ja hyvää ruokaa

Historiaa ja hyvää ruokaa

Puola on valloittanut suomalaisten sydämet jo vuosia sitten. Maahan on vain lyhyt lentomatka, joten se sopii hyvin myös lapsiperheen kohteeksi. Varsovan keskusta on täynnä historiaa. Vanha kaupunki on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde. Sen lisäksi kannattaa käydä piipahtamassa esimerkiksi nukkemuseossa sekä vankilamuseossa. Kaupungista voi tehdä hyvin myös päiväretkiä muihin kaupunkeihin. Esimerkiksi Kazimierz Dolnyyn on vain parin tunnin ajomatka. Siellä on kesäisin erilaisia tapahtumia ja markkinoita, joten kaupunki täyttyy niin paikallisista kuin turisteistakin. Maan itäosasta löytyy Lublin, jossa on lukuisia upeita kirkkoja sekä esimerkiksi jyhkeä linnoitus. Jos ei halua ajaa pitkiä matkoja, löytyy kaupungin laidalta useita puistoja ja järviä, joissa voi viettää päivää rentoutuen. Näitä rauhallisia paikkoja voi löytää vain kymmenen minuutin ajomatkan päästä. Sixtin vuokra-autolla voi kiertää paikkoja helposti, joten se tuo rentoutta lomaan. Autonvuokraus Varsovassa Chopinin lentoasemalla on hyvä valinta silloin, kun haluat päästä kulkemaan ilman aikatauluja ja kun haluat suunnitella esimerkiksi retkiä muuallekin kuin Varsovan alueelle.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Varsowa Chopin Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Varsowa Chopin Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Varsowa Chopin Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Varsowa Chopin Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Varsowa Chopin Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 1132 arvosteluun
Ajoneuvo
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)
Matka Sixtille
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Varsowa Chopin Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Varsowa Chopin Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Varsowa Chopin Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Varsowa Chopin Lentoasema

Näytä lisää