Auton vuokraus toimipisteestä Varsowa Hotel Intercontinental

 

Suosituin kohteessa Varsowa Hotel Intercontinental

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Varsowa Hotel Intercontinental alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Varsowa Hotel Intercontinental

Osoite

Emilii Plater 49, 00-125 Warszawa, Puola
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Varsowa Hotel Intercontinental

Laadukkaat vuokra-autot Varsovassa Hotel Intercontinentalin Sixtiltä

Laadukkaat vuokra-autot Varsovassa Hotel Intercontinentalin Sixtiltä

Kun kyseessä on autonvuokraus, Sixt Autovuokraamo Varsova Hotel Intercontinental toivottaa sinut tervetulleeksi Puolan pääkaupunkiin! Toimipisteemme Hotel Intercontinentalissa toimii Meet & Greet -periaatteella, eli toisin sanoen työntekijämme saapuu hotellille luovuttamaan valitsemasi vuokra-auton käyttöösi varauksen yhteydessä sovittuna ajankohtana. Muistathan siis tehdä varauksen etukäteen, sillä paikan päällä ei ole fyysistä toimipistettä. Hotel Intercontinental sijaitsee keskeisellä paikalla Varsovan keskustassa, joten vuokra-auton tilaaminen toimipisteelle on kätevää hotellin asiakkaiden lisäksi myös muille Varsovassa majoittuville matkailijoille, ja monet Varsovan hotelleista ja muista majoituspaikoista sijaitsevat kävelymatkan päässä täältä. Lisäksi Hotel Intercontinental on hyvien julkisen liikenteen yhteyksien varrella, ja esimerkiksi Swietokrzyskan ja Rondo ONZin metropysäkit ovat kivenheiton päässä.
Lisäpalveluilla muokkaat vuokra-auton Varsovan-matkasi tarpeisiin sopivaksi

Lisäpalveluilla muokkaat vuokra-auton Varsovan-matkasi tarpeisiin sopivaksi

Autonvuokraus Varsova Hotel Interncontinentalin Sixtiltä on erinomainen valinta kaikenlaisille matkustajille. Lomamatkailijat arvostavat vuokra-autojen matkustamiseen tuomaa vapautta, kun loman ohjelmasta ja vierailukohteista pääsee päättämään julkisen liikenteen reiteistä ja aikatauluista välittämättä. Vuokra-auto sopii loistavasti myös Varsovan ulkopuolelle suuntautuville pidemmille matkoille Puolassa. Autonvuokraus Varsova Hotel Interncontinentalin Sixtiltä on lisäksi käytännöllistä, sillä autossa kulkevat tarvittavat mukana sekä matkatavarat, tuliasostokset että päivän aikana mahdollisesti tarvittavat tarvikkeet kuten lastenrattaat. Työmatkalaiselle vuokra-auto taas tarkoittaa sujuvaa siirtymistä tapaamispaikalta toiselle. Lisäksi vuokra-auto kuljettaa kätevästi majapaikkaan tai lentokentälle päivän päätteeksi.Laadukkaat vuokra-automme on helppo muokata juuri sinun matkasi tarpeisiin lisäpalveluillamme. Lisäpalveluvalikoimastamme löydät esimerkiksi lastenistuimet ja turvakaukalot eri kokoluokissa, korkealaatuiset navigaattorit ja lisäkuljettajan valinnan, jonka ansiosta kuljettajan roolin voi jakaa useampi henkilö. Jos olet suuntamassa Varsovaa kauemmas, kannattaa harkita myös vapaiden ajokilometrien lisäämistä varaukseen, jolloin ajat vuokra-autollasi niin pitkälle kuin haluat ilman rajoituksia. Lisätiedot näistä ja muista lisäpalveluistamme löydät varauksen yhteydestä. Huomioithan varausta tehdessäsi myös, että varaus koskee vain autokategoriaa, emmekä valitettavasti voi taata tietyn automerkin tai -mallin saatavuutta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Varsowa Hotel Intercontinental

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Varsowa Hotel Intercontinental?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Varsowa Hotel Intercontinental sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Varsowa Hotel Intercontinental.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Varsowa Hotel Intercontinental?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 5 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Varsowa Hotel Intercontinental

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Varsowa Hotel Intercontinental?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Varsowa Hotel Intercontinental?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Varsowa Hotel Intercontinental

Näytä lisää