Auton vuokraus alueella Nowy Dwor Mazowiecki

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Nowy Dwor Mazowiecki

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Varsowa-Modlin Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Nowy Dwor Mazowiecki

Nowy Dwór Mazowieckin Sixt Autovuokraamosta saat tarvitsemasi vuokra-auton

Nowy Dwór Mazowieckin Sixt Autovuokraamosta saat tarvitsemasi vuokra-auton

Sixt Autovuokraamo Nowy Dwór Mazowieckissä palvelee sinua asiantuntevasti. Vuokraa auto tarpeitasi vastaten laajasta vuokra-autovalikoimastamme, johon kuuluu pieniä, keskikokoisia ja isoja henkilöautoja, farmareita, urheilu- ja avoautoja sekä isompaan tarpeeseen maastureita ja pakettiautoja. Autonvuokraus onnistuu sujuvasti verkkosivujemme kautta. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamossa on helppoa ja vaivatonta, menet vain verkkosivuillemme, valitset tarpeidesi mukaisen vuokra-auton, valitset ajankohdan ja varaat. Asiakaspalvelumme on tarvittaessa paikalla sinua varten, joten jos koet autonvuokrauksen verkossa haasteelliseksi, niin meiltä saat asiantuntevaa apua. Autonvuokraus Nowy Dwór Mazowieckin Sixt Autovuokraamossa on sinulle vaivatonta. Valikoimamme on kattava sisältäen erikokoisia henkilöautoja, urheilu- ja avoautoja, maastureita ja pakettiautoja. Jokainen vuokra-automme on uudehko ja niissä on kattavat vakiovarusteet. Vuokra-auton lisäksi voit lisätä varauksellesi lisäpalveluita. Lasten kanssa matkustaessa on helpointa lisätä varaukselle lasten turvaistuimet, jotta matkustamisenne on turvallista ja mukavaa. Voitte myös lisätä varauksellenne lisäkuljettajan, jottei ajotaakka jää vain yhden kuljettajan harteille. Kattava vakuutusvalikoima pitää huolen teistä myös vahingon sattuessa. Tutustu saatavilla oleviin vuokra-autoihin verkkosivuillamme, valitse tarvittavat lisäpalvelut ja keskity matkustamiseen. Sixt Autovuokraamo palvelee teitä asiantuntevasti kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa.
Nowy Dwór Mazowiecki ja sen Manor-arkkitehtuuri

Nowy Dwór Mazowiecki ja sen Manor-arkkitehtuuri

Nowy Dwór Mazowiecki on 42 500 asukkaan kaupunki itäisellä puolella keskisessä Puolassa, noin 40 kilometriä Puolan pääkaupungista, Varsovasta, pohjoiseen. Kaupunki tunnetaan sen manor-tyylisestä arkkitehtuurista ja puutaloista, joista vanhimmat ovat säilyneet 1800-luvulta asti. Kaupungissa sijaitsi 1940-luvulla myös ghetto, jonka jäljiltä on vielä muistomerkkejä. Nowy Dwór Mazowieckin yksi tunnetuimmista nähtävyyksistä on Modlinin linna, joka on yksi isoimmista 1800-luvulla rakennetuista linnoista Puolassa. Sinne matkaat kaupungin halki noin 10 minuutissa. Jos ehdit tutkia matkasi aikana lähialueita, suuntaa Sixt Autovuokraamosta vuokraamasi ajoneuvo kohti Varsovaa, jonne matkaat alle tunnissa. Varsovasta löytyy jokaiselle jotakin, perheen pienimmistä vanhuksiin. Historiaa, ostosmahdollisuuksia, urheilua, kulttuuria ja arkkitehtuuria. Olit sitten matkalla yksin, perheen kanssa tai ryhmänä, Sixt Autovuokraamo palvelee sinua tarpeitasi vastaten ja matkantekoasi helpottaen.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Nowy Dwor Mazowiecki
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Nowy Dwor Mazowiecki?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Nowy Dwor Mazowiecki sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Nowy Dwor Mazowiecki.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Nowy Dwor Mazowiecki?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Nowy Dwor Mazowiecki. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,9
Perustuu 93 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Nowy Dwor Mazowiecki
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Nowy Dwor Mazowiecki?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Nowy Dwor Mazowiecki?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Nowy Dwor Mazowiecki?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Nowy Dwor Mazowiecki

Näytä lisää