Autonvuokraus
Katowice Pyrzowice Lentoasema
Piilota
Puola // Ozarowice // Katowice Pyrzowice Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Katowice Pyrzowice Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Wolnosci 90
  42-625 Ozarowice PL +48-327827920
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KTW
Aukioloajat
ma. - ke.09:00 - 24:00
to. - pe.09:00 - 20:00
su.12:00 - 24:00
Juhlapyhä12:00 - 21:00
 
 24 h palautus

Nappaa alle juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Laadukkaat vuokra-autot ja monipuolinen palvelu odottavat sinua Sixt Autovuokraamossa Katowice Pyrzowicen lentoasemalla. Autokalustossamme on näppärään kaupunkiajoon sopivia viistoperä- ja sedan-malleja sekä suurempaan tilantarpeeseen farmareita ja minibusseja. Luksus-sedanit ja -maasturit tarjoavat premiumtason kyytiä ja ovat tyylikkäitä sekä sisältä että päältä. Emme voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia käyttöösi, mutta voit valita itseäsi miellyttävän autokategorian varauksen yhteydessä. Sixtin palvelupiste löytyy lentoasemalta saapuvien matkustajien C-terminaalista keskeiseltä paikalta.

Asiantuntevaa autonvuokrausta Katowice Pyrzowicen lentoasemalla (KTW)

Lentokenttä sijaitsee Ozarowicen kunnassa Katowicen pohjoispuolella 30 kilometrin päässä kaupungista. Matkan hurauttaa vuokra-autolla reiluun puoleen tuntiin. Autonvuokraus Katowice Pyrzowicen lentoasemalla joustaa tarpeesi mukaan, sillä voit noutaa ja palauttaa vuokra-auton Sixtin toimipisteeseen myös aukioloaikojen ulkopuolella. Autovuokraamomme tarjoaa monia hyödyllisiä lisäpalveluja autonvuokrauksen yhteydessä. Voit säätää vakuutuksen omavastuuosuuksia haluamallesi tasolle tai ottaa valinnaisia lisäturvaoptioita vakuutusturvaan. Vuokra-autoon Katowice Pyrzowicen lentoasemalla ovat tarjolla edullisesti myös GPS-navigaattori, vauvan turvaistuin ja valikoima lasten vahvistettuja turvaistuimia. Myös lisäkuljettajan nimeäminen onnistuu, joten halutessasi voit katsella maisemia pelkääjän paikalta.

Vuokra-autoillen kierrät kätevästi lähistön parhaimmat kohteet

Noin 300 000 asukkaan Katowice sijaitsee Puolan eteläosassa 70 kilometrin päässä Tsekin rajasta. Metropolialueen asukasluku on vajaasta kolmesta miljoonasta jopa reiluun viiteen miljoonaan laskutavasta riippuen. Kaupungin satojen vuosien historiaan on helppo tutustua keskustassa olevassa kaupunginmuseossa. Lähistön erikoisuuksina voinee mainita kitaramuseon ja tietokonemuseon. Vartin ajomatkan päässä on Slaski Ogrodin eläintarha, joka on oiva käyntikohde kaiken ikäisille. 50 hehtaarin ja yli 2000 eläimen tarhassa on myös oma kotieläintarha pienille lapsille. Jos aikaa jää, viereinen puisto on loistavaa piknialuetta ja välillä voi käydä puiston keskellä olevassa planetaariossa elämysmatkalla. Linnabongarien päiväretken suunta on kohti Bedzinin linnaa, jonka peruskivi on muurattu 1300-luvulla. Myös viereinen Mieroszewskichin barokkityylinen 1700-luvulta peräisin oleva palatsi kannattaa katsastaa. Uimarit ja vesipedot hyötyvät autonvuokrauksesta Katowice Pyrzowicen lentoasemalta, sillä vesipuisto Nemo on kätevän automatkan päässä. Monipuoliset uima-altaat, suola-allasalue, saunamaailma ja vauhdikkaat liukumäet tarjoavat ajanvietettä koko perheelle moneksi tunniksi.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - ke.09:00 - 24:00
to. - pe.09:00 - 20:00
su.12:00 - 24:00
Juhlapyhä12:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Katowice Pyrzowice Lentoasema KTW Wolnosci 90 42-625 Ozarowice 50.472140, 19.072620 +48-327827920

Sixt-toimipiste Katowice Pyrzowice Lentoasema KTW

Wolnosci 90
42-625 Ozarowice
 
Puhelinnro +48-327827920

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service