Autonvuokraus
Poznan
Piilota
Puola // Poznan
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Poznan

Sixt Autovuokraamo Poznanissa toivottaa sinut tervetulleeksi kaupunkiin. Olitpa työ- tai lomamatkalla, löydät meiltä tarkoitukseesi sopivan vuokra-auton. Hyvin varustellusta autokalustosta löytyy pieniä ja keskisuuria henkilöautoja sekä suurempia maastureita ja minibusseja. Tutustu verkkosivullamme kilpailukykyisiin hintoihimme ja moniin tarjolla oleviin hyödyllisiin lisäpalveluihin.

 
 • Poznan Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Bukowska 285
  60-189 Poznan

  ma. - pe.09:00 - 23:00
  su.13:00 - 21:00
  Juhlapyhä10:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Poznan Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Dworcowa 1 street
  61801 Poznan

  ma. - pe.09:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Tarjoamme laadukasta autonvuokrausta Poznanissa

Sixt Autovuokraamo Poznanissa palvelee sinua viikon jokaisena päivänä. Voit valita itsellesi sopivan ajopelin monipuolisesta autovalikoimasta. Vähän tilaa tarvitsevien on kätevä vuokrata itselleen pieni taloudellinen kaupunkiauto. Isommat sedan- ja farmarimallit nielaisevat sisäänsä suuremman joukon matkustajia tavaroineen. Premium-luokan maasturit ja sedanit tarjoavat tyylikkyyttä ja suorituskykyä. Minibusseihin sopii parhaimmillaan jopa yhdeksän hengen seurue. Pidäthän mielessä, että voit varata itsellesi autoluokan, mutta tiettyä automallia tai -merkkiä emme voi luvata. Tarkista varauksen yhteydessä, mitä hyödyllisiä lisäpalveluja tarvitset. Vakuutukseen saa lisäturvaksi matkan jatkumisturvan sekä varkaus-, kolari-, lasi- ja rengasturvan. Vuokra-autoon voi nimetä lisäkuljettajan ja vuokrata GPS-navigaattorin tai talvikeleillä talvipaketin. Autonvuokraus Poznanissa onnistuu myös lasten kanssa turvallisesti, sillä tarjolla on lasten erikokoisia turva- ja korokeistuimia sekä vauvan turvakaukalo.

Nauti vuokra-autolla Poznanista ja sen ympäristön nähtävyyksistä

Reilun puolen miljoonan asukkaan Poznan sijaitsee Länsi-Puolassa Warta-joen molemmin puolin. Puolan viidenneksi suurin kaupunki sai kaupunkioikeutensa jo 1200-luvulla ja se on ollut tärkeä hallinnollinen keskus historian saatossa. Keskustan alueella joen länsipuolella sijaitsee vanhakaupunki, joka on itsessään tutustumisen arvoinen. Sen alueelta löytyy useita museoita, joista mainittakoon kansallismuseo, arkeologinen museo, historiallinen museo ja erikoisuutena suklaamuseo. Keskustasta on kätevä ajaa vartin mittainen matka 1800-luvulla perustettuun eläintarhaan, jossa riittää nähtävää koko perheelle. Jos eläimistä ei saanut kyllikseen, kymmenen kilometrin ajomatkan päästä löytyy puistomaisella alueella sijaitseva uusi eläintarha. Satavuotias Zamekin palatsi ympäristöineen on myös tutustumisen arvoinen. Palatsien makuun päästyään on helppo hurauttaa vuokra-autolla Poznanista vajaan 30 kilometrin matka etelän suuntaan Rogalinin aatelispalatsiin. Palatsi taidemuseoineen sekä ympäristön ranskalaistyyppinen barokkipuutarha ja englantilainen maisemapuutarha tarjoavat nähtävää useammaksi tunniksi.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service