Autonvuokraus
Poznan Päärautatieasema
Piilota
Puola // Poznan // Poznan Päärautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Poznan Päärautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Dworcowa 1 street
  61801 Poznan PL +48-61-8471468
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: POZX01
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 20:00
 
 

Lämpimästi tervetuloa Poznan Päärautatieaseman Sixtille!

Ota hyvä startti matkallesi ja valitse autonvuokrausasioissa Poznanin Päärautatieaseman Sixt Autovuokraamo. Meiltä löydät laajan ja laadukkaan vuokra-autovalikoiman yhdistettynä kilpailukykyisiin hintoihin ja ystävälliseen asiakaspalveluun. Toimimme Poznanin päärautatieasemalla Meet & Greet -periaatteella, mikä tarkoittaa, ettei paikalla ole fyysistä toimipistettä. Sen sijaan työntekijämme saapuu kohteeseen luovuttamaan vuokra-auton käyttöösi vuokra-ajan alkaessa. Luovutuspaikkana toimiva Poznanin päärautatieasema on erinomaisella sijainnilla Poznanin keskustassa, joten vuokra-autoa on helppo tulla hakemaan täältä, majoituitpa sitten missä päin kaupunkia tahansa. Jos olet saapumassa kaupunkiin junalla, voit kätevästi järjestää vuokra-auton luovutuksen junasi saapumisajan kanssa samaan aikaan, jolloin saat vuokra-auton käyttöösi heti kaupunkiin saapuessasi.

Nauti Puolasta Sixtin luotettavan vuokra-auton kyydissä

Kun valitset autonvuokrausasioissa Poznanin Päärautatieaseman Sixtin, pääset valitsemaan ajoneuvosi kattavasta valikoimasta vuokra-autoja. Ajoneuvoja löytyy eri kategorioissa aina henkilöautoista ja farmareista katumaastureihin ja minibusseihin. Vuokra-automme on valittu useiden tunnettujen valmistajien valikoimista, ja löydät meiltä vuokra-autoja esimerkiksi Mercedes Benziltä, Jaguarilta, BMW:ltä ja Skodalta. Pidäthän kuitenkin mielessäsi varausta tehdessäsi, että varaus koskee aina vain autokategoriaa, ei tiettyä merkkiä tai mallia.

Varaukseen on myös mahdollista lisätä erilaisia lisäpalveluja, joilla voit muokata vuokra-autosta mieleisesi. Voit esimerkiksi helpottaa matkantekoa GPS-navigaattorilla. Navigaattorilla varustellussa vuokra-autossa löydät parhaat matkareitit ilman ylimääräistä vaivannäköä ja löydät määränpäähäsi helposti. Jos taas seurueessasi on useampi kuskin roolista innostunut matkustaja, voit lisätä varaukseen tarvittavan määrän lisäkuljettajia, jolloin innokkaat kuskit voivat jakaa ajamisen ilon. Lisäkuljettajan valinta on erityisen kätevää pidemmillä matkoilla, jolloin kuski saa välillä hengähtää ja pitää taukoa ratin takana istumisesta. Näihin ja muihin lisäpalveluihimme on mahdollista tutustua lähemmin varauksen yhteydessä. Olet myös aina lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, joka kertoo sinulle mielellään lisää palveluistamme ja vuokra-autoistamme Poznanin Päärautatieasemalla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Poznan Päärautatieasema POZX01 Dworcowa 1 street 61801 Poznan 52.402026, 16.910856 +48-61-8471468

Sixt-toimipiste Poznan Päärautatieasema POZX01

Dworcowa 1 street
61801 Poznan
 
Puhelinnro +48-61-8471468

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service