Autonvuokraus
Wroclaw
Piilota
Puola // Wroclaw
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Wroclaw

Wroclawissa pääsee näppärästi paikasta toiseen Sixt Autovuokraamosta vuokratulla ajoneuvolla, olit sitten tullut kaupunkiin työmatkalle tai lomailemaan. Toimipisteissämme voit valita kattavasta vuokra-autovalikoimasta, johon kuuluvat taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, vankkatekoiset maasturit, tavaroiden kuljetukseen soveltuvat pakettiautot sekä ensiluokkaiset urheilu- ja avoautot. Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme palvelee sinua puhelimitse ja auttaa autonvuokraukseen Wroclawissa liittyvissä kysymyksissä, mutta voit myös vierailla verkkosivuillamme ja tutustua autokalustoomme sekä tehdä varauksen vuokra-autosta.

 
 • Wroclaw Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Graniczna 190
  54-530 Wroclaw

  ma. - pe.08:00 - 23:30
  la.09:00 - 17:00
  su.12:00 - 20:00
  Juhlapyhä12:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Wroclaw Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  ul. Pilsudskiego 105
  50085 Wroclaw

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Wroclaw/Hotel Hilton

  Sixt Autonvuokraus
  Podwale 84
  50-414 Wroclaw

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus lisäpalveluilla tehostaa ajankäyttöäsi Wroclawissa

Jos olet tullut työasioissa kaupunkiin, taloudellinen sedan voi olla järkevä ratkaisu kulkuvälineeksi, mutta jos haluat pientä ylellisyyttä työarjen keskelle, mikset valitsisi jonkun luksusautoistamme. Tarjoamme erilaisia lisäpalveluita, joista työmatkalaiselle GPS-navigaattori voi olla verraton apu, jos työpalaverit vievät eri kohteisiin ympäri kaupunkia ja on tärkeää olla ajoissa paikalla oikeassa paikassa. Lomaileva lapsiperhe arvostaa turvallisia lastenistuimia vuokra-autossa, ja jos aikeissa on pidempi ajomatka Puolassa ja mukana kaksi ajotaitoista henkilöä, kannattaa nimetä matkalle lisäkuljettaja, jotta kuljettajan vaihto onnistuu kätevästi kesken matkan. Meillä on myös lisävakuutuksia, kuten lasi- ja rengasturva, joilla voi varautua yllättävien tilanteiden varalle. Vuokratessasi autoa pyydämme ystävällisesti ottamaan huomioon, ettemme voi luvata tiettyä automallia, ainoastaan autoluokan.

Sixtin vuokra-auto vie kaupungin nähtävyyksiin

Lounais-Puolassa sijaitseva Wroclaw on yksi Puolan suurimmista kaupungeista, joten se tarjoaa paljon nähtävää vierailijalle. Kaupungin historia näkyy tsekkiläisissä ja saksalaisissa vaikutteissa ja rakennukset kertovat historiasta eri aikakausilta ja näitä rakennuksia voi nähdä kauppatorin ympärillä, ja tämä tori onkin yksi Euroopan suurimmista. Wroclawin yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä on vuonna 1913 rakennettu Satavuotishalli, joka on UNESCOn maailmanperintökohteeksikin listattu näyttely- ja messurakennus ja löydät sen parin kilometrin ajomatkan päästä keskustasta. Samalla voit käydä viereisessä eläintarhassa sekä Szczytnicki-puistossa, jossa voi ihailla japanilaista puutarhaa ja 500 vuotta vanhaa puukirkkoa. Jos mielesi tekee lähteä ostoksille, voit suunnata vuokra-autosi kohti Hala Targowan vanhaa kauppahallia, jossa ostoksia voi tehdä kahdessa kerroksessa sadoissa kojuissa. Ostokset kulkevat näppärästi ja kevyesti Wroclawin Sixt Autovuokraamosta vuokratussa vuokra-autossa takaisin hotelliin, ja matkalla voi pysähtyä vaikka useammassa ostoskeskuksessa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service