Autonvuokraus
Wroclaw/Hotel Hilton
Piilota
Puola // Wroclaw // Wroclaw/Hotel Hilton
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Wroclaw/Hotel Hilton: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Podwale 84
  50-414 Wroclaw PL +48-661991997
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: WROC02
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 16:00
 
 24 h palautus

Laadukkaat vuokra-autot Wroclawin Hotel Hiltonin Sixtiltä

Ihastu Puolaan sisällyttämällä matkaasi autonvuokraus ja nauttien huolettomasta elosta Sixt Autovuokraamo Wroclaw Hotel Hiltonin luotettavien vuokra-autojen kyydissä. Toimipisteemme palvelee sinua autonvuokrausasioissa Wroclawin Hotel Hiltonissa, aivan kaupungin keskustassa. Vuokra-autoa onkin helppo tulla noutamaan toimipisteeltä, vaikka et majoittuisikaan hotellissa. Löydät meidät läheltä Galeria Dominikanskan ostoskeskusta, ja saapuessasi paikalle julkisilla, Galeria Dominikanskan raitiovaunupysäkki on vain muutamien satojen metrien päässä hotellilta.

Autonvuokraus Wroclaw Hotel Hiltonin toimipisteeltämme on helppoa, sillä varausprosessimme on yksinkertainen. Vuokra-auton varaaminen käy muutamalla painalluksella joko verkkosivujemme tai mobiilisovelluksemme kautta. Klikkaa vain sinulle sopivan autokategoria ja tarvitsemasi lisäpalvelut varaukseen, vahvista varaus, ja pian vuokra-autosi odottaakin jo noutamista Wroclawin Hotel Hiltonin Sixt-toimipisteellä valitsemanasi ajankohtana. Kun valitset meidät autonvuokrausasioissa Wroclawissa, pääset nauttimaan rajattomien ajokilometrien mukanaan tuomasta huolettomuudesta. Joustavuutta matkustamiseen tuovat myös mahdollisuus tehdä muutoksia sekä peruuttaa varaus maksutta, jos matkasuunnitelmasi muuttuvatkin.

Nauti Sixtin vuokra-autojen tuomasta matkustusmukavuudesta

Etsitpä vuokra-autoltasi sitten edullista hintaa, ensiluokkaista ajokokemusta tai esimerkiksi tilaa suuremmalle matkaseurueelle, Sixtin laajasta valikoimasta löytyy ajoneuvo juuri sinulle. Pystyäksemme vastaamaan vuokra-autoilijoiden erilaisiin tarpeisiin olemme valinneet valikoimaamme eri tyyppisiä ajoneuvoja aina henkilöautoista ja farmareista minibusseihin ja katumaastureihin. Vuokra-automme on valikoitu huolellisesti eri laatumerkkien kuten Jaguarin, Mercedes Benzin, BMW:n ja Skodan uutuusmalleista. Otathan kuitenkin varauksen yhteydessä huomioon, että varaus koskee vain tiettyä autokategoriaa, ei tiettyä merkkiä tai mallia.

Löydettyäsi sinun tarpeitasi vastaavan autokategorian voit vielä muokata vuokra-autoa sinulle sopivaksi erilaisten lisäpalveluiden avulla. GPS-navigaattori on suosikkivalinta, joka helpottaa matkustamista ja auttaa nauttimaan matkasta. Useamman hengen seurueille matkustamisesta voi tehdä mukavampaa myös lisäkuljettajan valinta, sillä se mahdollistaa ajovastuun jakamisen, mikä on kätevää etenkin pidemmillä matkoilla. Voit lukea lisäpalveluistamme tarkemmin varauksen yhteydessä. Toivomme, että nautit matkastasi Puolassa Sixtin vuokra-auton kyydissä!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Wroclaw/Hotel Hilton WROC02 Podwale 84 50-414 Wroclaw 51.107708, 17.042496 +48-661991997

Sixt-toimipiste Wroclaw/Hotel Hilton WROC02

Podwale 84
50-414 Wroclaw
 
Puhelinnro +48-661991997

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service