Autonvuokraus
Wroclaw Rautatieasema
Piilota
Puola // Wroclaw // Wroclaw Rautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Wroclaw Rautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: ul. Pilsudskiego 105
  50085 Wroclaw PL +48-71-3537714
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: WROX01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 17:00
 
 

Nauti matkastasi Puolassa Sixtin laadukkaiden vuokra-autojen kyydissä

Laadukasta autonvuokrausta tarjoava Sixt Autovuokraamo Wroclaw Rautatieasema toivottaa sinut tervetulleeksi Puolaan ja Wroclawin kauniiseen kaupunkiin. Vuokra-autolla tutustut mukavasti Wroclawin historiallisiin nähtävyyksiin ja upeisiin jokimaisemiin, tai jatkat matkaasi Wroclawista muualle Puolaan. Palvelemme sinua Wroclawin Rautatieasemalla Meet & Greet -periaatteella. Se tarkoittaa, ettei paikalla ole fyysistä palvelupistettä, vaan toimitamme vuokra-autot paikalle tilauksesta. Hoidathan siis autonvuokrausasiat Wroclawin Rautatieaseman Sixtiltä etukäteen joko netissä tai mobiilissa, ja työntekijämme on sinua vastassa Wroclawin Rautatieasemalla vuokra-auton kanssa varauksen yhteydessä ilmoitettuna vuokrauksen alkamisajankohtana. Rautatieasema sijaitsee Wroclawin keskustassa, joten keskustan hotellit ovat helpon kävelymatkan päässä paikalta. Jos taas haluat saada vuokra-auton käyttöösi heti kaupunkiin saapuessasi, voit järjestää vuokra-auton luovutuksen junasi saapumisajankohdaksi.

Huippumerkkien vuokra-autot Wroclawin Rautatieasemalle toimitettuina

Vuokra-automme on valittu Renaultin, Skodan, Mercedez Benzin ja Jaguarin, sekä muiden huippumerkkien valikoimista. Valikoimaamme kuuluu kattavasti ajoneuvoja eri autokategorioista aina henkilöautoista farmareihin ja katumaastureista minibusseihin, jotta jokainen vuokra-autoilija löytäisi meiltä omiin tarpeisiinsa sopivan ajoneuvon. Vuokra-autojamme voi lisäksi personoida erilaisten lisäpalvelujen avulla. Perheen kanssa matkustava voi tehdä lasten matkustamisesta turvallisempaa lastenistuimilla ja turvakaukaloilla, ja useamman ajokortillisen aikuisen ollessa matkassa lisäkuljettajan valinta mahdollistaa ajovastuun jakamisen. Lisäksi voit sanoa kartanlukemiseen liittyvälle stressille hyvästit jättämällä reittivalinnat ja suunnistamisen GPS-navigaattorin hoidettavaksi. Pääset tutustumaan lisäpalveluiden valikoimaamme kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä.

Kun allasi on oikeilla lisäpalveluilla varusteltu vuokra-auto, matkustaminen Puolassa on sekä mukavaa että huoletonta, ja nautit matkastasi rennossa tunnelmassa. Kun valitset autonvuokrauskumppaniksi Wroclawin Rautatieaseman Sixtin, et löydä hinnoistamme piilokuluja ja olet oikeutettu tekemään muutoksia varaukseesi tai peruuttamaan sen maksutta. Otathan huomioon varausta tehdessäsi, ettemme voi luvata käyttöösi tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan varaus koskee ainoastaan tiettyä autokategoriaa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Wroclaw Rautatieasema WROX01 ul. Pilsudskiego 105 50085 Wroclaw 51.098968, 17.036705 +48-71-3537714

Sixt-toimipiste Wroclaw Rautatieasema WROX01

ul. Pilsudskiego 105
50085 Wroclaw
 
Puhelinnro +48-71-3537714

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service