Autonvuokraus
Aix-en-Provence
Piilota
Ranska // Aix-en-Provence
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Aix-en-Provence

Tervetuloa Ranskaan - aloita matkasi laadukkaasti Sixt Autovuokraamo Aix-En-Provencen kautta! Autovalikoimamme koostuu laadukkaista ja uusista vuokra-autoista, jotka tarjoamme sinulle kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät jokaiselle sopivat henkilöautot ja farmarit, näyttävät urheilu- ja avoautot, käytännölliset maasturit sekä tilantarpeeseen soveltuvat pakettiautot. Olitpa siis lomareissulla perheen kanssa tai Ranskassa liikematkan merkeissä, meiltä löytyy juuri sinulle sopiva vuokra-auto. Sixt Aix-En-Provence sekä ystävällinen asiakaspalvelumme auttavat sinua mielellään valitsemaan juuri tälle reissulle sopivan ajoneuvon. Vierailemalla verkkosivuillamme pääset myös tutustumaan laajaan autovalikoimaamme helposti.

 
 • Aix-en-Provence Rautatieasema
  Gare d'Aix en Provence-TGV
  13290 Aix-en-Provence

  ma. - pe.08:00 - 22:00
  la. - su.10:00 - 19:00
  Juhlapyhä10:00 - 19:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Aix-en-Provence
  16 Boulevard de la République
  13100 Aix-en-Provence

  ma. - la.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  su.08:00 - 13:00
  Juhlapyhä08:00 - 13:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Aix-en-Provence Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Gare d'Aix en Provence-TGV
  13290 Aix-en-Provence

  ma. - pe.08:00 - 22:00
  la. - su.10:00 - 19:00
  Juhlapyhä10:00 - 19:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Aix-en-Provence

  Sixt Autonvuokraus
  16 Boulevard de la République
  13100 Aix-en-Provence

  ma. - la.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  su.08:00 - 13:00
  Juhlapyhä08:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Monipuolinen Sixt Aix-En-Provencen autovalikoima odottaa sinua

Olet tullut oikeaan paikkaan, jos haluat tutustua Ranskaan turvallisesti ja laadukkaasti. Me Sixtillä olemme täällä sinua varten ja haluammekin auttaa sinua valitsemaan juuri tälle reissulle sopivan ajoneuvon sekä mahdolliset lisäpalvelut laajasta valikoimastamme. Kaikki vuokra-automme ovat tunnettujen merkkien uusia malleja, jotka ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja. Huomioithan, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Lisäpalveluilla voit vapaasti höystää varaustasi tarpeidesi mukaan. GPS-navigaattori kuljettaa seikkailijan perille ympäri Aix-En-Provencea tai sen lähiseutuja. Perheen pienimpien matkan turvaa lastenistuimet, jotka on helppo lisätä varaukseen. Jos matkassa on useampi innokas kuski, kannattaa varaukseen lisätä lisäkuljettaja, jotta pääsette jakamaan ajonautinnon yhdessä. Kattavat vakuutuksemme ovat myös tutustumisen arvoisia ja tuovat reissuun mukavasti lisäturvaa. Lisäpalveluihimme tutustut helposti mobiilisovelluksessamme tai verkkosivuillamme, myös asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua viikon jokaisena päivänä.

Koe Aix-En-Provence Sixtin vuokra-auton kyydissä

Aix-En-Provence sijaitsee Etelä-Ranskassa, vain noin 30 km päässä Marseillesta, jonne voit kätevästi tehdä päiväretken. Myös Nizza sijaitsee Aix-En-Provencen lähettyvillä, joten yhden reissun aikana pystyt siis näppärästi kokemaan vaikka useamman kaupungin viehätyksen, kun allasi on Sixtin vuokra-auto. Viehättävästä Aix-En-Provencen kaupungista löytyy paljon tekemistä ja näkemistä, vanhassa kaupungissa kannattaa nautiskella iltapäiväkahvit sekä ajella siitä eteenpäin tutustumaan näyttävään ranskalaiseen arkkitehtuuriin, jota kaupungista löytyy runsaasti. Lyhyen ajomatkan päästä Aix-En-Provencen lähiseuduilta löytyy provencelaisen maaseudun tunnelmaa, jota kannattaa käydä myös hengittämässä ja irtautumassa hetkeksi kaupungin pölyistä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service