Auton vuokraus alueella Aix-en-Provence

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Aix-en-Provence

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Aix-en-Provence Rautatieasema alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Aix-en-Provence

Monipuolinen Sixt Aix-En-Provencen autovalikoima odottaa sinua

Monipuolinen Sixt Aix-En-Provencen autovalikoima odottaa sinua

Tervetuloa Ranskaan - aloita matkasi laadukkaasti Sixt Autovuokraamo Aix-En-Provencen kautta! Autovalikoimamme koostuu laadukkaista ja uusista vuokra-autoista, jotka tarjoamme sinulle kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät jokaiselle sopivat henkilöautot ja farmarit, näyttävät urheilu- ja avoautot, käytännölliset maasturit sekä tilantarpeeseen soveltuvat pakettiautot. Olitpa siis lomareissulla perheen kanssa tai Ranskassa liikematkan merkeissä, meiltä löytyy juuri sinulle sopiva vuokra-auto. Sixt Aix-En-Provence sekä ystävällinen asiakaspalvelumme auttavat sinua mielellään valitsemaan juuri tälle reissulle sopivan ajoneuvon. Vierailemalla verkkosivuillamme pääset myös tutustumaan laajaan autovalikoimaamme helposti.Olet tullut oikeaan paikkaan, jos haluat tutustua Ranskaan turvallisesti ja laadukkaasti. Me Sixtillä olemme täällä sinua varten ja haluammekin auttaa sinua valitsemaan juuri tälle reissulle sopivan ajoneuvon sekä mahdolliset lisäpalvelut laajasta valikoimastamme. Kaikki vuokra-automme ovat tunnettujen merkkien uusia malleja, jotka ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja. Huomioithan, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Lisäpalveluilla voit vapaasti höystää varaustasi tarpeidesi mukaan. GPS-navigaattori kuljettaa seikkailijan perille ympäri Aix-En-Provencea tai sen lähiseutuja. Perheen pienimpien matkan turvaa lastenistuimet, jotka on helppo lisätä varaukseen. Jos matkassa on useampi innokas kuski, kannattaa varaukseen lisätä lisäkuljettaja, jotta pääsette jakamaan ajonautinnon yhdessä. Kattavat vakuutuksemme ovat myös tutustumisen arvoisia ja tuovat reissuun mukavasti lisäturvaa. Lisäpalveluihimme tutustut helposti mobiilisovelluksessamme tai verkkosivuillamme, myös asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua viikon jokaisena päivänä.
Koe Aix-En-Provence Sixtin vuokra-auton kyydissä

Koe Aix-En-Provence Sixtin vuokra-auton kyydissä

Aix-En-Provence sijaitsee Etelä-Ranskassa, vain noin 30 km päässä Marseillesta, jonne voit kätevästi tehdä päiväretken. Myös Nizza sijaitsee Aix-En-Provencen lähettyvillä, joten yhden reissun aikana pystyt siis näppärästi kokemaan vaikka useamman kaupungin viehätyksen, kun allasi on Sixtin vuokra-auto. Viehättävästä Aix-En-Provencen kaupungista löytyy paljon tekemistä ja näkemistä, vanhassa kaupungissa kannattaa nautiskella iltapäiväkahvit sekä ajella siitä eteenpäin tutustumaan näyttävään ranskalaiseen arkkitehtuuriin, jota kaupungista löytyy runsaasti. Lyhyen ajomatkan päästä Aix-En-Provencen lähiseuduilta löytyy provencelaisen maaseudun tunnelmaa, jota kannattaa käydä myös hengittämässä ja irtautumassa hetkeksi kaupungin pölyistä.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Aix-en-Provence
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Aix-en-Provence?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Aix-en-Provence sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Aix-en-Provence.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Aix-en-Provence?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Aix-en-Provence. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,6
Perustuu 2103 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Aix-en-Provence
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Aix-en-Provence?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Aix-en-Provence?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Aix-en-Provence?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Aix-en-Provence

Näytä lisää