Autonvuokraus
Ajaccio
Piilota
Ranska // Ajaccio
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ajaccio

Aloita tutustuminen Ranskaan mukavasti ja turvallisesti vuokraamalla laadukas vuokra-auto Sixt Autovuokraamo Ajacciosta. Meidän laadukas autovalikoimamme tarjoaa sopivan ajoneuvon niin lomalaisille kuin liikematkalaisille. Verkkosivuillamme pääset tutustumaan laajaan valikoimaamme ja varaamaan juuri sinulle sopivan vaihtoehdon tälle reissulle. Kätevät ja taloudelliset henkilöautot ja farmarit kuljettavat turvallisesti perille niin yksinmatkustavan kuin vaikka koko perheen, näyttävät maasturit taas vievät perille kohteeseen kuin kohteeseen. Sixt Ajaccio sekä ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua valitsemaan sopivan ajoneuvon ja vastaa mahdollisiin kysymyksiisi, jotta matkastasi tulee mahdollisimman vaivaton.

 
 • Corsica Ajaccio Lentoasema
  Aéroport de Campo dell'oro
  20090 Ajaccio Cedex

  ma. - su.07:30 - 23:30
  Juhlapyhä07:30 - 23:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Corsica Ajaccio Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport de Campo dell'oro
  20090 Ajaccio Cedex

  ma. - su.07:30 - 23:30
  Juhlapyhä07:30 - 23:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Ajaccio tuo helpotusta matkaasi

Sixt Autovuokraamo Ajaccion vuokra-autot ovat tunnettujen merkkien uusia malleja ja jo valmiiksi monipuolisesti varusteltuja. Ilmastoidulla vuokra-autolla onkin mukava ajella ympäri Korsikan saarta nauttien tästä ranskalaisesta tunnelmasta. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastanne kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Lisäpalveluilla voit helposti höystää varaustasi ja tehdä siitä juuri omanlaisesi. GPS-navigaattori johdattaa seikkalijat turvallisesti perille ja jos mielessä onkin tutustua Ranskaan monipuolisesti, kannattaa varaukseen lisätä vapaat ajokilometrit. Lasten kanssa matkustaville suosittelemme lastenistuimia, jotta perheen pienimmät matkaavat myös turvallisesti. Sixt Ajaccioon palautat vuokra-autosi 24 h vuorokaudessa sopimuksen mukaisesti, jotta pääset nauttimaan vuokra-autostasi mahdollisimman pitkään. Kannattaa myös tutustua kattaviin lisäturvavaihtoehtoihimme, jotka tekevät matkasta huolettomamman. Kaikki tarjolla olevat lisäpalvelut löydät verkkosivuiltamme ja asiakspalvelumme auttaa valitsemaan sinun tarpeisiisi sopivat.

Nauti meri-ilmastosta Ajacciossa Sixtin kyydittämänä

Ajacciosta voit aloittaa ikimuistoisen matkan tällä kauniilla Korsikan saarella, kun vuokraat autosi Sixtiltä. Laadukkaat vuokra-automme tarjoavat sinulle miellyttävät ajokokemukset vaikkapa ympäri Korsikaa, sillä tällä saarella riittää upeita maisemia, suloisia pikkukaupunkeja ja nähtävyyksiä. Ajaccio on Korsikan saaren pääkaupunki ja Napoleonin synnyinkaupunki, jonka yksi tunnettu nähtävyys onkin Napoleonin nelikerroksinen synnyintalo. Kaupungista löytyy historian havinaa ja kannattaakin ajella kaupungin keskustaan nauttimaan tunnelmasta. Vuokra-autollasi tutustut laajasti Korsikaan ja voit suunnata vaikkapa yhdelle monista vaellusreiteistä ja nauttia Korsikasta myös vaelluksen merkeissä. Aloita matkasi Sixt Autovuokraamo Ajaccion kautta ja koe matkallasi entistä enemmän.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service