Autonvuokraus
Corsica Ajaccio Lentoasema
Piilota
Ranska // Ajaccio // Corsica Ajaccio Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Corsica Ajaccio Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aéroport de Campo dell'oro
  20090 Ajaccio Cedex FR +33-820007498
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: AJA
Aukioloajat
ma. - su.07:30 - 23:30
Juhlapyhä07:30 - 23:30
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Corsicalla Ajaccion lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Corsicalla Ajaccion lentoasemalla tarjoaa monipuolisesti erilaisia vuokra-autoja. Autovalikoimastamme löytyy taatusti jokaiselle sopiva vuokra-auto. Meidän toimipisteeltämme voit vuokrata niin tavalliset henkilöautot, perheille sopivat farmarit, katumaasturit kuin nelivetoiset autotkin. Voit valita vuokra-autoosi lisäpalveluita, kuten vaikkapa GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Mikäli aiot ajaa ympäri saarta, kannattaa sinun lisätä vuokraasi rajoittamattomat kilometrit. Vahingon varalle saat meiltä erilaisia vakuutuksia aina perusvakuutuksesta kaikki vahingot kattavaan vakuutukseen. Sixt tekee matkastasi mukavaa jo heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Kun koneesi laskeutuu Corsicalle Ajaccion lentoasemalle, jonka lyhenne on AJA, on henkilökuntamme toivottamassa sinut tervetulleeksi. Varausta tehdessäsi huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Autonvuokraus Corsicalta Ajaccion lentoasemalta onnistuu etukäteen netissä

Corsican Ajaccion lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Napoleon Bonaparten lentoasema, sijaitsee Korsikan saarella. Ajomatkaa kaupungin keskustaan tulee vain viitisen kilometriä. Lentoasema palvelee hieman yli miljoonaa turistia joka vuosi. Autonvuokrauksen toimipiste sijaitsee saapuvien terminaalissa. Voit käydä noutamassa ennakkoon varatun vuokra-auton avaimet toimipisteeltämme. Vuokrauksen voi hoitaa joko netissä tai puhelimitse. Kun otat vuokra-auton allesi heti koneen laskeutumisen jälkeen, pääset näkemään ja kokemaan huomattavasti enemmän. Jos sinulla tulee kysyttävää vuokraukseen liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Asiakaspalvelijamme ovat aina valmiina auttamaan.

Tutustu kauniiseen Korsikan saareen vuokra-autolla

Autonvuokraus Corsicalla Ajaccion lentoasemalla mahdollistaa sen, että sinä pääset kulkemaan saarta ympäriinsä ilman, että kaikki on suunniteltu etukäteen. Niin kaupungista kuin koko saareltakin löytyy paljon nähtävää. Satama on monen turistin mieleen. Uimisesta ja auringonottamisesta pitävät suuntaavat kaupungin laitamille, josta löytyy hiljaisia lahdenpoukamia. Kaupungin keskusta taas tarjoaa mahdollisuuksia ostoksilla käymiseen sekä yöelämään. Meiltä saat vuokra-auton, jonka avulla sinä pystyt nauttimaan lomastasi ja ottamaan rennommin. Ota vuokra-auto allesi Corsican Ajaccion lentoasemalta ja lähde tutkimaan saarta tarkemmin. Tulet taatusti viettämään elämäsi loman tällä kauniilla Ranskalle kuuluvalla saarella, jonne turistit palaavat aina vuosi toisensa jälkeen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:30 - 23:30
Juhlapyhä07:30 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Corsica Ajaccio Lentoasema AJA Aéroport de Campo dell'oro 20090 Ajaccio Cedex 41.926567, 8.778697 +33-820007498

Sixt-toimipiste Corsica Ajaccio Lentoasema AJA

Aéroport de Campo dell'oro
20090 Ajaccio Cedex
 
Puhelinnro +33-820007498

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service