Autonvuokraus
Amélie-les-Bains-Palalda
Piilota
Ranska // Amélie-les-Bains-Palalda
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Amélie-les-Bains-Palalda

Aloita matkasi Ranskassa huolettomammin vuokraamalla laadukas ajoneuvo Sixt Autovuokraamo Amélie-les-Bains-Palaldasta. Autovalikoimamme koostuu aina laadukkaista ja uusista automalleista, joilla pääset kiertelemään haluamasi kohteet ja nähtävyydet vaivattomasti. Meiltä löydät laadukkaan vuokra-auton niin lomamatkalle kuin työreissulle ja pääset liikkumaan kohteesta toiseen tyylikkäästi. Käytännöllisillä henkilöautoilla ja farmareilla kierrät nähtävyydet ja lähikaupungit taloudellisesti. Jos kaipaat matkallesi näyttävyyttä, voit napata allesi loisteliaan urheilu- tai avoauton. Sixt Amélie-les-Bains-Palalda sekä ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivan ajoneuvon. Kannattaa myös vierailla mobiilisovelluksessamme tai verkkosivuillamme, jossa pääset tutustumaan valikoimaamme sekä tekemään oman varauksesi seuraavalle reissullesi.

 
 • Amelie-les-Bains
  29 avenue du General de Gaulle
  66110 Amélie-les-Bains-Palalda

  ma. - la.08:30 - 12:30
   13:30 - 18:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Amelie-les-Bains

  Sixt Autonvuokraus
  29 avenue du General de Gaulle
  66110 Amélie-les-Bains-Palalda

  ma. - la.08:30 - 12:30
   13:30 - 18:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Amélie-les-Bains-Palalda tarjoaa laadukkaan autovalikoiman

Kun haluat laadukkaan vuokra-auton kilpailukykyiseen hintaan, kannattaa kääntyä Sixtin puoleen. Verkkosivuillamme pääset tutustumaan laajaan autovalikoimaamme sekä kattaviin lisäpalveluihimme. Meiltä löydät tunnettujen merkkien uusimmat mallit, jotka ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastanne kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Jos toiveena on kierrellä Ranskaa, kannattaa vuokraukseen lisätä vapaat ajokilometrit sekä GPS-navigaattori, jotta ajoreitit pääsee toteuttamaan vapaasti. Lapsiperheille suosittelemme varaukseen lastenistuimia perheen pienimmille sekä kattavat lisäturvamme tuovat myös lisämielenrauhaa reissullesi. Jos reissussa on mukana useampi innokas kuski, kannattaa varaukseen lisätä lisäkuljettaja, jonka kanssa pääset jakamaan ajonautinnon. Sixt tarjoaa sinulle myös maksuttomat muutokset ja peruutukset, jos jokin matkasuunnitelmassasi vaihtuu.

Nauti hurmaavasta Amélie-les-Bains-Palaldasta Sixtin vuokra-autolla

Lähes Pyreneiden juurella sijaitseva Amélie-les-Bains-Palalda on noin 3000 asukkaan asuttama hurmaava pieni ranskalainen kylä, joka on myös lähellä Espanjan rajaa. Kylässä pääset sukeltamaan autenttiseen ranskalaiseen tunnelmaan ja nauttimaan herttaisista kahviloista ja ravintoloista. Tech-joen varrella on myös mukava aistia tunnelmaa ja suunnitella seuraavaa ajoreittiä, koska omalla vuokra-autolla sinä pääset itse päättämään omat aikataulusi. Kannattaakin suunnata auton nokka vaikkapa kohti Amélie-les-Bains-Palaldan linnoitusta, joka on yksi alueen vaikuttavimmista nähtävyyksistä. Sixtin vuokra-auto mahdollistaa sinulle laajat tutustumismahdollisuudet myös lähiympäristöön, josta löytyykin mm. Palaldan keskiaikainen kylä, joka on tutustumisen arvoinen. Ota yhteys asiakaspalveluumme ja varaa kätevä Sixtin vuokra-auto jo tänään!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service