Autonvuokraus
Angers
Piilota
Ranska // Angers
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Angers

Aloita matkasi vaivattomasti ja mukavasti Sixt Autovuokraamo Angersin kautta! Me tarjoamme kätevän alun reissullesi, saavuit Angersiin sitten liikeasioissa tai loman merkeissä. Sixt Angers tarjoaa laajan valikoiman tunnettujen automerkkien uusia malleja ja meiltä löytyy jokaiselle sopiva ajoneuvo. Tarjontaamme pääset tutustumaan Sixtin mobiilisovelluksessa tai verkkosivuillamme. Autonvuokrauksella Sixtiltä Angersista nappaat allesi jokaiselle sopivat, taloudelliset henkilöautot ja farmarit, jotka vievät perille niin liiketapaamiseen kuin päiväreissulle. Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua löytämään juuri tälle reissulle sopivan ajoneuvon viikon jokaisena päivänä!

 
 • Angers Rautatieasema TGV
  1 Esplanade de la Gare
  49100 Angers

  ma. - pe.07:00 - 19:00
  la.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  su.14:30 - 19:00
  Juhlapyhä14:30 - 19:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Angers Rautatieasema TGV

  Sixt Autonvuokraus
  1 Esplanade de la Gare
  49100 Angers

  ma. - pe.07:00 - 19:00
  la.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  su.14:30 - 19:00
  Juhlapyhä14:30 - 19:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixtin vuokra-autoon Angersissa on saatavilla kattavat lisäpalvelut

Sixt Autovuokraamo Angers tarjoaa jo valmiiksi hyvin varustellut vuokra-autot, jotka tekevät ajonautinnostasi miellyttävän, mutta halutessasi voi varaustasi höystää laadukkailla lisäpalveluillamme, joita löytyy varmasti jokaisen makuun. Vuokra-autovalikoimamme koostuu tunnettujen merkkien uusista automalleista, mutta huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme auton valitsemastasi kategoriasta, tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Jos suunnitelmissasi on tutustua Ranskaan laajemmin Sixtin vuokra-autollasi, kannattaa varaukseen lisätä vapaat ajokilometrit, jotta pääset suunnittelemaan reittisi täysin vapaasti. GPS-navigaattori on myös kätevä lisä ja johdattaa sinut helposti perille kohteeseen. Jos matkassa on mukana useampi innokas kuski, voidaan varaukseen lisätä lisäkuljettaja jakamaan ajonautintoa. Lasten kanssa matkustaessa kannattaa vuokra-autoon lisätä lastenistuimet, jotta ajomatkat ovat turvallisia koko perheelle. Kattavat lisäturvamme ovat myös tutustumisen arvoisia ja niihin pääset tutustumaan helposti verkkosivuillamme.

Angers odottaa Sixtin vuokra-autoilijaa

Länsi-Ranskassa sijaitseva Angersin kaupunki on viehättävä vierailun kohde varsinkin vuokra-autoilijalle, sillä Angersista on hyvät liikenneyhteydet myös eri puolille Ranskaa, esimerkiksi Nantes sijaitsee vain noin 90 km päässä. Tässä kauniissa Maine-joen rannalla sijaitsevassa kaupungissa kannattaa tutustua mm. Angersin linnaan ja ajella sieltä Terra Botanicaan, joka on näyttävä puisto ja näkemisen arvoinen. Kaupungista löydät historian havinaa sekä paljon ranskalaista kulttuuria ja kannattaakin tutustua myös Angersin katedraaliin ja lukuisiin museoihin. Omalla Sixtin vuokra-autollasi et ole riippuvainen julkisen liikenteen aikatauluista, vaan voit helposti suunnitella päiväsi oman mielen mukaan. Tutustu tarjontaamme ja varaa oma Sixtin vuokra-autosi jo tänään!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service