Autonvuokraus
Anglet
Piilota
Ranska // Anglet
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Anglet

Sixt Autovuokraamo Anglet tarjoaa vain laadukkaimmat vuokra-autovaihtoehdot, jotka tekevät matkastasi astetta helpomman. Kun haluat aloittaa työmatkasi tai lomareissusi hyvillä mielin ja vaivattomasti, kannattaa kääntyä autonvuokrausasioissa Angletissa Sixtin puoleen. Meidän autovalikoimamme koostuu tunnettujen merkkien uusista ajoneuvoista ja saatavilla on useita eri automalleja. Koko perhe matkustaa laadukkaasti käytännöllisillä henkilöautoilla ja farmareilla, liiketapaamisiin saavut tyylikkäästi näyttävillä maastureilla tai tutustut kaupungin kulttuuriin upeilla avo- ja urheiluautoilla. Käänny siis Sixt Angletin puoleen ja vuokraa unelmiesi auto kilpailukykyiseen hintaan. Verkkosivuillamme pääset tutustumaan kattavaan valikoimaamme nopeasti ja helposti vaikka jo tänään!

 
 • Biarritz Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  11 Esplanade de l'Europe
  64600 Anglet

  ma. - su.08:00 - 22:00
  Juhlapyhä08:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Laadukkaat lisäpalvelut saatavilla Sixt Angletista

Sixt Autovuokraamo Anglet tarjoaa jo valmiiksi hyvin varustellut vuokra-autot, jotka tekevät ajonautinnostasi miellyttävän ja ainutlaatuisen. Toimpipisteemme autovalikoima koostuu tunnettujen merkkien viimeisimmistä automalleista. Huomioithan kuitenkin ystävällisesti, että tarjoamme vuokra-auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi luvata. Varaustasi voit helposti höystää laadukkailla lisäpalveluilla, joista löydät varmasti juuri omaan tarpeeseesi sopivat. Jos suunnitelmana on tutustua laajasti Ranskaan ja Angletiin, kannattaa varaukseen lisätä vapaat ajokilometrit sekä hyödyllinen GPS-navigaattori, joka johdattaa sinut perille kohteeseen. Mikäli matkassa on mukana useampi innokas kuski, kannattaa varaukseen lisätä lisäkuljettaja jakamaan tämä Sixt-ajonautinto. Lapsiperheille suosittelemme lastenistuimia, jotta perheen pienimmät matkaavat turvallisesti. Kattavat lisäturvamme tuovat lisää mielenrauhaa ajomatkoillesi. Voit tutustua lisäpalveluihimme verkkosivuillamme tai olla yhteydessä ystävälliseen asiakaspalveluumme!

Tutustu Ranskan Angletiin Sixtin vuokra-autolla

Anglet on viehättävä ranskalainen kaupunki, jonne saavut helposti, sillä lentokenttä sijaitsee kaupungissa. Angletista löydät myös useita ravintoloita ja palveluita, jonne matkaat helposti Sixtin vuokra-autollasi. Kaupungista löytyy myös erilaista nähtävää ja koettavaa, kuten mm. kauniita uimarantoja, huvipuisto ja villieläinpuisto. Etäisyydet taitat helposti auton ratista käsin, sillä pääset itse vapaasti päättämään omat aikataulusi etkä ole riippuvainen julkisesta liikenteestä. Anglet sopii hyvin kohteeksi siis kesäisin tai talvisin ja sieltä löytyy aina tekemistä. Autonvuokrauksella Angletissa tutustut helposti myös lähialueisiin ja näin ollen saat Ranskasta entistä laajemman kuvan vierailusi aikana. Sixt Anglet haluaa tarjota sinulle ikimuistoisen matkan kilpailukykyiseen hintaan!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service