Autonvuokraus
Annecy
Piilota
Ranska // Annecy
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Annecy

Matkasi voit aloittaa helposti ja vaivattomasti Sixt Autovuokraamo Annecyn kautta! Me tarjoamme sinulle laajan ja laadukkaan autovalikoiman kilpailukykyiseen hintaan ja haluammekin tehdä matkasti entistä paremman. Autovalikoimamme koostuu uusista ja luotettavista merkkiautoista, joihin pääset tutustumaan verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme. Meiltä löytyy sopiva ajoneuvo niin liikematkalle kuin lomareissulle. Kätevillä henkilöautoilla ja farmareilla reissaa koko perhe kuin ystäväporukkakin, näyttävillä maastureilla taas taittuu vaativammatkin reitit sekä laadukkaat urheilu- ja avoautot vievät perille liiketapaamisiin. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua viikon jokaisena päivänä!

 
 • Annecy Gare Centre Ville

  Sixt Autonvuokraus
  5 bis Avenue de Chevene
  74000 Annecy

  ma. - pe.07:30 - 18:30
  la.09:00 - 17:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Annecyn laadukkaat vuokra-autot kätevillä lisäpalveluilla

Sixt Autovuokraamo Annecy tarjoaa laadukkaat vuokra-autot kilpailukykyiseen hintaan ja aina jo valmiiksi hyvin varusteltuina. Kuumina kesäpäivinä voitkin nauttia Annecyyn tutustumisesta ilmastoidussa vuokra-autossa. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, emme tiettyä merkkiä tai mallia. Vuokraukseen on mahdollista lisätä omiin tarpeisiin sopivat lisäpalvelut. Vapaat ajokilometrit sekä GPS-navigaattori ovat hyvä valinta, jos haluat tutustua Annecyn lisäksi myös sen lähiympäristöön paremmin. Lapsiperheille varaukseen kannattaa lisätä lastenistuimet, jotka tuovat turvaa myös perheen pienimmille. Mikäli matkustat isommassa seurueessa, voidaan varaukseen lisätä lisäkuljettaja, jonka kanssa pääset ajonautinnon jakamaan. Kattavat lisäturvamme ovat myös tutustumisen arvoisia. Sixt Annecy tarjoaa ajoneuvon palautuksen 24h vuorokaudessa sopimuksen mukaisesti. Ota allesi Sixtin vuokra-auto ja tee matkastasi nautinnollisempi!

Kaunis Annecy odottaa Sixtin vuokra-autoilijaa

Ranskalainen Annecyn kaupunki, jota on myös romanttiseksi kuvailtu, löytyy Haute-Savoien alueelta läheltä Sveitsin rajaa. Lyonista matkaa Annecyyn on noin 100 km ja Sveitsin Genevestä vain noin 30 km. Kaupunki sijaitsee siis hyvällä paikalla ja on matkailijoiden suosiossa erityisesti nimikkojärvensä ja vuoriensa ansiosta. Annecyssa kannattaakin siis ajella ympäriinsä ja tutustua sen kauneuteen. Myös vanha kaupunki on näkemisen arvoinen ja sieltä kannattaa auton keula suunnistaa kohti Annecyn linnaa. Kannattaa käydä ihailemassa kaupungin halkovaa kanaalia sekä sieltä löytyvää Palais de l'Isleä, joka toimii nykyisin myös museona. Kaikki nähtävyydet ovat helposti saavutettavissa, kun käytössäsi on Sixtin vuokra-auto ja pääset määrittelemään omat aikataulusi. Käänny siis autonvuokrausasioissa Annecyssä Sixt Autovuokraamon puoleen ja tee matkastasi monipuolisempi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service