Auton vuokraus alueella Annecy

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Annecy

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Annecy Gare Centre Ville alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Annecy

Sixt Annecyn laadukkaat vuokra-autot kätevillä lisäpalveluilla

Sixt Annecyn laadukkaat vuokra-autot kätevillä lisäpalveluilla

Matkasi voit aloittaa helposti ja vaivattomasti Sixt Autovuokraamo Annecyn kautta! Me tarjoamme sinulle laajan ja laadukkaan autovalikoiman kilpailukykyiseen hintaan ja haluammekin tehdä matkasti entistä paremman. Autovalikoimamme koostuu uusista ja luotettavista merkkiautoista, joihin pääset tutustumaan verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme. Meiltä löytyy sopiva ajoneuvo niin liikematkalle kuin lomareissulle. Kätevillä henkilöautoilla ja farmareilla reissaa koko perhe kuin ystäväporukkakin, näyttävillä maastureilla taas taittuu vaativammatkin reitit sekä laadukkaat urheilu- ja avoautot vievät perille liiketapaamisiin. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua viikon jokaisena päivänä!Sixt Autovuokraamo Annecy tarjoaa laadukkaat vuokra-autot kilpailukykyiseen hintaan ja aina jo valmiiksi hyvin varusteltuina. Kuumina kesäpäivinä voitkin nauttia Annecyyn tutustumisesta ilmastoidussa vuokra-autossa. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, emme tiettyä merkkiä tai mallia. Vuokraukseen on mahdollista lisätä omiin tarpeisiin sopivat lisäpalvelut. Vapaat ajokilometrit sekä GPS-navigaattori ovat hyvä valinta, jos haluat tutustua Annecyn lisäksi myös sen lähiympäristöön paremmin. Lapsiperheille varaukseen kannattaa lisätä lastenistuimet, jotka tuovat turvaa myös perheen pienimmille. Mikäli matkustat isommassa seurueessa, voidaan varaukseen lisätä lisäkuljettaja, jonka kanssa pääset ajonautinnon jakamaan. Kattavat lisäturvamme ovat myös tutustumisen arvoisia. Sixt Annecy tarjoaa ajoneuvon palautuksen 24h vuorokaudessa sopimuksen mukaisesti. Ota allesi Sixtin vuokra-auto ja tee matkastasi nautinnollisempi!
Kaunis Annecy odottaa Sixtin vuokra-autoilijaa

Kaunis Annecy odottaa Sixtin vuokra-autoilijaa

Ranskalainen Annecyn kaupunki, jota on myös romanttiseksi kuvailtu, löytyy Haute-Savoien alueelta läheltä Sveitsin rajaa. Lyonista matkaa Annecyyn on noin 100 km ja Sveitsin Genevestä vain noin 30 km. Kaupunki sijaitsee siis hyvällä paikalla ja on matkailijoiden suosiossa erityisesti nimikkojärvensä ja vuoriensa ansiosta. Annecyssa kannattaakin siis ajella ympäriinsä ja tutustua sen kauneuteen. Myös vanha kaupunki on näkemisen arvoinen ja sieltä kannattaa auton keula suunnistaa kohti Annecyn linnaa. Kannattaa käydä ihailemassa kaupungin halkovaa kanaalia sekä sieltä löytyvää Palais de l'Isleä, joka toimii nykyisin myös museona. Kaikki nähtävyydet ovat helposti saavutettavissa, kun käytössäsi on Sixtin vuokra-auto ja pääset määrittelemään omat aikataulusi. Käänny siis autonvuokrausasioissa Annecyssä Sixt Autovuokraamon puoleen ja tee matkastasi monipuolisempi!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Annecy
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Annecy?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Annecy sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Annecy.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Annecy?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Annecy. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,8
Perustuu 654 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Ajoneuvo
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Annecy
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Annecy?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Annecy?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Annecy?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Annecy

Näytä lisää