Autonvuokraus
Ardèche
Piilota
Ranska // Ardèche
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ardèche

Sixt Autovuokraamo Ardèchessa toivottaa oikein hyvää alkua loma- tai työmatkalle tässä kauniin luonnon omaavassa Ranskan koilliskolkassa! Olipa kyseessä sitten rento loma tai liiketapaamisten täyttämä matka, on tärkeää päästä liikkumaan paikasta toiseen omien aikataulujesi mukaan. Niinpä autonvuokraus Ardèchessä kannattaa, ja varsinkin Sixtiltä. Alueen toimipisteistä löydät varmasti ainakin henkilö- ja farmariautoja sekä maastoautoja, joista viimeisimmät ovatkin loistava idea, mikäli retket luontoon ovat aikomuksesi. Muistathan tarkistaa ennen paikan päälle saapumistasi Ardèchen autovuokraamoidemme sijainnit, aukioloajat sekä niiden vuokra-autojen valikoimat. Ne nimittäin voivat vaihdella toimipisteittäin. Palvelemme sinua lähes poikkeuksetta vuoden jokaisena päivänä. Muistathan myös, että voit palauttaa vuokra-autosi eri toimipisteeseen, kuin mistä sen alun perin vuokrasit. Palvelemme myös mielellämme yritysasiakkaita. Eli mikäli tarkoituksesi on ottaa vuokra-auto yrityksen laskuun, voit olla suoraan yhteydessä myyntipalveluumme.

 
 • Valence Juna-as. TGV/SNCF
  BP 19943
  26300 Alixan

  ma. - pe.08:00 - 20:00
  la.09:00 - 17:00
  su.15:00 - 20:00
  Juhlapyhä12:00 - 18:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Valence Juna-as. TGV/SNCF

  Sixt Autonvuokraus
  BP 19943
  26300 Alixan

  ma. - pe.08:00 - 20:00
  la.09:00 - 17:00
  su.15:00 - 20:00
  Juhlapyhä12:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Ardèchessä Sixt Autovuokraamon avulla

Autonvuokraus Sixtiltä on joustavaa, sillä valitessasi vuokra-auton maksun vasta sitä noutaessasi, voit tehdä varaukseesi muutoksia tai jopa peruuttaa sen ilmaiseksi. Muutenkin vuokra-auton varaaminen sujuu nettisivujemme tai sovelluksemme avulla nopeasti ja vaivattomasti. Muistathan kuitenkin, että emme voi taata sinulle käyttöösi tiettyä automallia. Voimme taata vain valitsemasi vuokra-autokategorian. Valikoimastamme löydät kuitenkin varmasti jotain tarpeisiisi sopivaa. Henkilöautomme sopivat hyvin niin pienten perheiden tai pariskuntien kuin yksinmatkaajienkin kaupunkiajoon. Isommille porukoille sekä pidempään ajoon kannattaa valita tilava farmariauto, johon mahtuu vaikka kiipeilyvarusteet. Maastureiden avulla taasen pääset tutustumaan myös Ardèchin upeaan luontoon. Tiedustele myös lisäpalveluistamme, kuten esimerkiksi lastenistuimesta sekä GPS-navigaattorista. Ja mikäli sinua mietityttää, jaksaako yksi kuljettaja ajaa koko ajan, voit valita lisämaksusta varaukseesi myös lisäkuljettajan.

Vuokra-autolla Ardèchin halki

Autonvuokraus Ardèchissa mahdollistaa vaivatta pääsysi niin vuorille, kauniisiin metsiin kuin jopa luolastoihinkin - takuulla helposti ja joustavasti. Alueella on isoja luonnonpuistoja, kuten osa Cèvennesin luonnonpuistoa. Lisäksi alueella on myös hyvä meloa kajakilla tai kanootilla tai kiipeillä, joten Ardèch tarjoaa mitä parhaimmat mahdollisuudet aktiivilomaankin. Alueen muita nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Vallon-Pont-d'Arc kivikaari, Tournon-sur-Rhônen viinitilat ja katedraali sekä museo. Ja tuliaisiksi kotiin täältä kannattaa ehdottomasti ostaa makeita kastanjoita, jotka ovat alueen tunnettu erikoisuus. Ota allesi vuokra-auto Sixtiltä, ja koet enemmän!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service