Autonvuokraus
Arpajon
Piilota
Ranska // Arpajon
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Arpajon

Aloita matkasi iloisin mielin Sixt Autovuokraamo Arpajonin kautta! Meidän kauttamme jatkat matkaasi mukavasti uusi vuokra-auto allasi, mikä mahdollistaa monipuolisen vierailun Ranskassa. Olitpa sitten liikematkalla tai lomareissulla, meiltä löytyy laaja valikoima tunnettujen merkkien laadukkaita vuokra-autoja, joista löydämme juuri sinulle sopivan. Vierailemalla verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessmme pääset tutustumaan Sixt Arpajonin valikoimaan helposti ja nopeasti. Käytännölliset henkilöautot ja farmarit kuljettavat sinut sekä seurueesi turvallisesti perille, näyttävät maasturit selviävät haastavimmistakin reittivalinnoista ja tavaran kuljetukseen sopivat tilavat pakettiautomme. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään viikon jokaisena päivänä löytämään juuri tälle matkalle sopivan vuokra-auton!

 
 • Arpajon

  Sixt Autonvuokraus
  3 Route de la Roche
  91290 Arpajon

  ma. - pe.08:00 - 12:30
   14:00 - 19:00
  la.09:00 - 12:00
   16:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Arpajon tarjoaa laadukkaat vuokra-autot kilpailukykyiseen hintaan

Sixt Autovuokraamo Arpajonin valikoima koostuu uusista ja laadukkaista vuokra-autoista, jotka ovat aina jo valmiiksi hyvin varusteltuja. Varaustasi voit höystää kattavilla lisäpalveluilla, jotka tekevät ajonautinnostasi vieläkin paremman. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Riippuen matkasuunnitelmastasi varaukseen on mahdollista lisätä vapaat ajokilometrit, jos sunnitelmissa on tutustua Ranskaan laajemmin matkana aikana. Reittivalintoja helpottamaan voidaan lisätä GPS-navigaattori, joka opastaa perille valitsemaasi kohteeseen. Lastenistuimet ovat lisättävissä perheen pienimmille ajomatkoja turvaamaan. Mikäli matkassa on isompi seurue, voidaan varaukseen lisätä lisäkuljettaja jakamaan ajonautintoa. Lisää mielenrauhaa ajomatkoillesi tuo monipuoliset lisäturvamme joista pääset valitsemaan omalle reissullesi sopivat helposti verkkosivuiltamme. Sixt tarjoaa maksuttomat muutokset ja peruutukset varauksiisi.

Tutustu Arpajoniin Sixtin vuokra-autolla

Ranskalainen kaupunki Arpajon sijaitsee noin 35 km päässä maan pääkaupunki Pariisista. Arpajonista onkin helppo tehdä vaikka päiväretki Pariisiin ihastelemaan monia suosittuja nähtävyyksiä, kuten Eiffel-tornia, Riemukaarta tai vaikka Mona Lisaa Louvren museossa. Pariisista löydät myös laajan valikoiman herkullisia ravintoloita ja viehättäviä kahviloita. Illaksi voit nopeasti palata takaisin Arpajonin rauhaan. Arpajonia sivuavat N20- ja A10-valtatiet tarjoavat hyvät liikenneyhteydet ympäri Ranskaa, joten sieltä käsin onkin kätevää tutustua eri kohteisiin. Kaupungissa pääsee sukeltamaan Ranskan historiaan, sillä sieltä löytyy useita erilaisia muistomerkkejä sodan jäljiltä ja näyttävä kaupungintalo, josta on mukava jatkaa ajellen katsastamaan Arpajonin katettu tori. Tee matkastasi monipuolisempi ja valitse autonvuokraus Sixtiltä Arpajonissa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service