Auton vuokraus alueella Auxerre

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Auxerre

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Dijon Rautatieasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Auxerre

Sixtin vuokra-autolla saat enemmän irti lomastasi

Sixtin vuokra-autolla saat enemmän irti lomastasi

Täyden palvelun Sixt Autovuokraamo Auxerre tarjoaa sinulle elämyksiä Ranskassa vuokra-autolla. Autonvuokraus Auxerressa käy kätevästi tehdessäsi varauksen ennakkoon puhelimitse tai netissä. Voit valita monipuolisesta valikoimasta vuokra-autoja, joita meillä on tarjolla eri kategorioissa. Autokalustomme sisältää niin taloudelliset henkilöautot, jotka ovat oivallinen valinta kaupunkiajoon, luotettavat farmarit vaativimmillekin reiteille maaseudulle, sekä turvalliset ja tilavat maasturit, joissa koko perhe matkustaa mukavasti lomaillen. Sixt on kansainvälinen autovuokraamoketju, joka on palvellut asiakkaitaan tarjoten kilpailukykyisiä hintoja ja ensiluokkaista asiakaspalvelua jo vuodesta 1912 lähtien. Saksalainen perheyritys Sixt toimii nykyisin jo 105 maassa. Ystävällinen ja asiantunteva henkilökuntamme valitsee autokalustostamme juuri sinun tarpeitasi parhaiten sopivan vuokra-auton Auxerressa, mutta emme valitettavasti voi luvata tiettyä automallia, vaan ainoastaan haluamasi kategorian.Autovuokraamossamme Auxerressa, Dijonin rautatieaseman läheisyydessä, valittavanasi on hyvä valikoima vuokra-autoja henkilöautoista maastureihin ja farmareihin. Meiltä löydät juuri sinun tarpeillesi sopivan vuokra-auton Auxerressa, olipa kyseessä sitten työmatka Burgundyssa tai perheloma Ranskan maaseudulla. Kattavat lisäpalvelut tuovat matkallesi lisäturvaa valitessasi vuokrapakettiisi vakuutuksen, kuten esimerkiksi kolariturvan tai lasi- ja rengasturvan. Lisää mukavuutta matkallesi saat muista lisäpalveluista, kuten GPS-navigaattorista, automaattivaihteistosta tai lumiketjuista talvisessa ajossa. Perheen pienimmätkin nauttivat matkanteosta, kun mukana on lastenistuin tai vauvan turvakaukalo. Voit sisällyttää palvelupakettiisi myös lisäkuljettajan. Hyväksymme myös alle 25-vuotiaat kuljettajat.
Auxerre on oivallinen paikka aloittaa matka Burgundyyn

Auxerre on oivallinen paikka aloittaa matka Burgundyyn

Burgundyn neljänneksi suurin kaupunki Auxerre on vilkas liike- ja teollisuuskeskus. Varhaiselta keskiajalta kotoisin oleva pittoreski vanha kaupunki on jo itsessään nähtävyys sinänsä, mutta erityistä huomioitavaa kaupungissa ovat myös Auxerren katedraali, 1300-luvulta peräisin oleva benediktiiniläisluostari Abbaye Saint-Germain sekä 1400-luvulta peräisin oleva goottilaistyylinen kellotorni. Alueella on myös useita mielenkiintoisia museoita, kuten Musée Leblanc-Duvernoy sekä luonnontieteellisen historian museo. Välillä voit pysähtyä nauttimaan lounasta ja vaikkapa lasillisen erinomaista paikallista viiniä yhdessä kaupungin kotoisista bistroista ja jatkaa sitten kiertoajelua Auxerressa tai suunnata ulos kaupungista ja tehdä ajelun ympäröivällä maaseudulla.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Auxerre
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Auxerre?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Auxerre sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Auxerre.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Auxerre?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Auxerre. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,6
Perustuu 1098 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Auxerre
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Auxerre?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Auxerre?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Auxerre?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Auxerre

Näytä lisää