Autonvuokraus
Avignon
Piilota
Ranska // Avignon
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Avignon

Kansainvälinen Sixt autovuokraamoketju tuo eteesi ensiluokkaista palvelua, kilpailukykyiset hinnat ja monipuolisen valikoiman vuokra-autoja Avignonissa. Saksassa vuonna 1912 perustettu Sixt on perheyritys, joka on reilun sadan vuoden aikana luonut vahvan ja luotettavan imagon yhtenä markkinoiden kilpailukykyisempänä autovuokraamoketjuna. Autonvuokraus Avignonissa käy vaivattomasti, kun teet varauksesi etukäteen joko puhelimitse tai netissä. Varauksen tehtyäsi saat vuokra-auton käyttöösi heti avaimet noudettuasi, ja matkasi Avignonissa voi alkaa. Sixt Autovuokraamo Avignonin autokalustoon sisältyvät henkilöautot, farmarit, urheiluautot, avoautot ja maasturit. Emme valitettavasti kuitenkaan voi luvata sinulle tiettyä automallia, vaan ainoastaan haluamasi katergoian. Matkustitpa sitten perheen tai ystävien parissa, taikka yksin työmatkalla, autonvuokraus Avignonissa on oivallinen valinta. Vuokra-autolla Avignonissa matkustat vapaammin!

 
 • Avignon Aviation privée

  Sixt Autonvuokraus
  335 Avenue Clement Ader
  84140 Avignon

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Avignon Rautatieasema TGV

  Sixt Autonvuokraus
  Place de l'Europe
  84000 Avignon

  ma. - pe.08:30 - 21:00
  la. - su.09:00 - 18:30
  Juhlapyhä09:00 - 18:30

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Avignon Cap Sud

  Sixt Autonvuokraus
  300 Chemin Croix de Noves
  84000 Avignon

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin palvelut tekevät matkastasi mukavampaa

Autovuokraamomme Avignonissa tarjoaa kattavan valikoiman palveluita, joihin kuuluvat niin ikään ensiluokkainen autokalustomme, mutta myös oivalliset lisäpalvelut ja vakuutukset. Voit valita vuokra-autoksi taloudellisen henkilöauton, joka on kätevä ratkaisu kaupunkiajoon, tilavan ja luotettavan farmarin, jossa koko perhe matkustaa mukavasti, luksusluokan urheiluauton tai avoauton, joka tuo matkallesi tyyliä ja glamouria, tai vaativammillekin reiteille sopivan maasturin, joka on varma valinta niin talvisäässä kuin maalaisteilläkin. Huomaathan kuitenkin, että emme voi tarjota sinulle tiettyä automallia, vaan ainoastaan haluamasi kategorian. Lisäpalveluihin kuuluvat muun muassa GPS-navigaattori, jonka avulla löydät määränpääsi helposti, sekä erilaiset lastenistuimet, joilla perheen pienimpienkin matkanteko sujuu mukavammin.

Vuokra-autolla Avignonissa liikut kätevästi ja vapaasti

Provencen maakunnassa, Rhône-joen rannalla sijaitseva Avignon on historiansa ansiosta yksi Ranskan tunnetuimmista kaupungeista. 1300-luvulla katolisen kirkon hallinto siirrettiin Avignoniin, jonka ansiosta kaupungissa on paljon keskiaikaista ja hengellistä arkkitehtuuria. Näistä merkittävimpiin lukeutuvat esimerkiksi Palais des Papes eli paavin palatsi, Eglis Saint-Agricol eli Pyhän Agricolan kirkko, Tempel Saint-Martial eli Pyhän Martialin temppeli, sekä Collegiel Saint-Didier. Tarina kertoo, että petrarclaisen sonetin isä Petrarca kirjoitti 1300-luvulla Laura-sonetit Avignonin katedraalissa tapaamansa naisen innoittamana. Mikä mainio syy matkustaa Avignoniin ja tutustua sen tarjoamiin mielenkiintoisiin kohteisiin!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service