Autonvuokraus
Bastia
Piilota
Ranska // Bastia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bastia

Sixt Autovuokraamo Bastiassa on porttisi Korsikan saarelle. Saksalainen perheyritys Sixt perustettiin vuonna 1912. Siitä lähtien yritys on toiminut avaten toimipisteitä ympäri maailman, ja tänä päivänä Sixt Autovuokraamoja löytyy 105 maasta. Samaa korkealaatuista palvelua ja kilpailukykyisiä hintoja tarjoaa myös autovuokraamomme Bastiassa. Toimipisteemme sijaitsee Bastia Porettan lentokentän yhteydessä, ja vuokra-autokalustoomme sisältyvät niin taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit kuin luotettavat maasturitkin. Autonvuokraus Bastiassa käy kätevästi, kun teet varauksesi jo etukäteen verkossa tai puhelimitse vaikkapa omalta kotisohvaltasi käsin. Valitessasi autonvuokrauksen Bastiassa valitset laatua ja luotettavaa palvelua.

 
 • Corsica Bastia Lentoasema
  Aéroport de Bastia Poretta
  20290 Lucciana

  ma. - su.07:30 - 23:30
  Juhlapyhä07:30 - 23:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Corsica Bastia Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport de Bastia Poretta
  20290 Lucciana

  ma. - su.07:30 - 23:30
  Juhlapyhä07:30 - 23:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixtin vuokra-autolla nautit lomallasi enemmän vapaudesta

Autonvuokraus Bastiassa on paras valinta, kun haluat tutustua Bastian kaupunkiin ja Korsikan saareen omassa tahdissasi. Sixt Autovuokraamo Bastia tarjoaa laadukkaan ja ystävällisen palvelun lisäksi erinomaisen hintatason sekä tietysti hyvän valikoiman vuokra-autoja. Autokalustostamme löytyvät taloudelliset henkilöautot, jotka sopivat erinomaisesti kaupunkiajoon ja automatkalle ystävien kesken, tilavat farmarit, joissa matka perheen kanssa taittuu mukavasti, sekä luotettavat maasturit etenkin seikkailuhenkisempään menoon pois pääteiltä. Huomaathan kuitenkin, ettemme voi taata tiettyä automallia, vaan osaava henkilökuntamme valitsee parhaan auton juuri sinun tarpeitasi varten. Lisävarusteina voit valita palvelupakettiisi esimerkiksi lastenistuimen perheen pienimmille, sekä GPS-navigaattorin, joka johdattaa sinut päämäärääsi nopeinta reittiä pitkin.

Koe Bastian parhaat puolet Sixtin vuokra-autolla

Sardinian pohjoispuolella Välimeressä sijaitseva Korsika on Ranskalle kuuluva saari. Bastia kuuluu Korsikan tärkeimpiin satamakaupunkeihin ja on Calaisin jälkeen Ranskan vilkkaimpia matkustajaliikenteen satamia. Vuonna 1372 perustettu Bastia on laaja satamakaupunki, jossa nähtävää ja koettavaa riittää. Ympäri kaupunkia sijaitsee muun muassa useita kirkkoja ja katedraaleja, joiden arkkitehtuuri ja historia viehättävät vierailijaa. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu myös Musée de Bastia, joka sijaitsee aivan Cours de Favale -kadun varrella vain minuuttien ajomatkan päässä Vieux Port de Bastiasta. Lyhyen matkan päässä mäen päältä avautuvat upeat maisemat, ja löydät myös La Cittadellan täynnä vanhoja rakennuksia.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service