Auton vuokraus alueella Bayonne

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Bayonne

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Bayonne alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Bayonne

Seikkaile Sixtin vuokra-autolla

Seikkaile Sixtin vuokra-autolla

Loma- tai työmatka Sixtin vuokra-autolla Bayonnessa avaa ovet Ranskan Baskimaahan. Sixtin kilpailukykyiset hinnat, luotettava ja osaava palvelu sekä monipuolinen valikoima vuokra-autoja tarjoavat erinomaiset puitteet liikkuvuuteen lomallasi. Saksassa vuonna 1912 perustettu Sixt on maailmanlaajuisesti tunnettu autovuokraamoketju, jonka toimipisteet sijaitsevat 105 maassa. Sixt Autovuokraamo Bayonne kattaa vuokra-autot henkilöautoista farmareihin, avoautoista urheiluautoihin sekä maastureista pakettiautoihin. Osaava henkilökuntamme valitsee sinulle autokalustostamme tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton. Olipa matkasi tarkoitus lomareissu ystävien tai perheen kesken, työmatka tai vaikkapa muuttokuorman siirtäminen, autonvuokraus Bayonnessa käy kätevästi, kun teet varauksesi etukäteen netissä tai puhelimitse. Avaimet saatuasi vuokra-auto on valmiina käyttöösi ja matkasi Bayonnessa voi alkaa!Autonvuokraus Bayonnessa on helppoa ja nopeaa, kun teet varauksesi etukäteen. Voit vara vuokra-auton joko puhelimitse tai verkkosivuillamme. Varauksen tehtyäsi voit noutaa avaimen ja aloittaa matkasi Baskimaassa. Sixt Bayonnen valikoima vuokra-autoja tarjoaa vaihtoehtoja monipuolisesti. Taloudelliset henkilöautot sopivat etenkin kaupunkiajoon, kun taas tilavat farmarit ovat erinomainen valinta perheen kesken matkustaville. Upeat urheiluautot ja luksusluokan avoautot takaavat, että matkustat tyylillä ja sinut varmasti huomataan. Luotettavat maasturit puolestaan ovat paras ratkaisu, jos määränpääsi on suunnata kulkusi pois pääteiltä maaseudulle tai vuoristoon. Voit lisäksi valita palvelupakettiisi eri lisäpalveluista, kuten vaikkapa lastenistuimen tai vauvan turvakaukalon, jonka avulla perheen pienimmätkin nauttivat matkasta enemmän. Lisäturvaa matkallesi tuovat erilaiset vaihtoehtoiset lisävakuutukset, jotka voit myös sisällyttää palvelupakettiisi.
Nauti ajamisesta vuoristossa ja maaseudulla Sixtin vuokra-autolla

Nauti ajamisesta vuoristossa ja maaseudulla Sixtin vuokra-autolla

Bayonne sijaitsee Ranskan Baskimaalla, jossa maisema vaihtelee vuoristosta maaseutuun. Autonvuokraus täällä on ideaalinen tapa tutustua paikalliseen ympäristöön. Rantakaupunki Bayonne tarjoaa vierailleen ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua kahden maan ja kulttuurin välillä sijaitsevaan viehättävään kaupunkiin. Vieraile Sainte-Marie de Bayonnen katedraalissa, aivan luonnontieteellisen puutarhan läheisyydessä. Aja sitten Pont Marengo sillan yli Nive-joen toisella puolella sijaitsevaan Musée Basqueen, jossa voit ihastella baskien kulttuuria ja perinteitä. Päivän päätteeksi voit käydä nauttimassa vaikka kaakaota Adour-joen toisella puolella, Boulevard Alsace Lorrainen lähellä sijaitsevassa L'Atelier du Chocolatissa. Autonvuokraus Sixtiltä mahdollistaa tämän kaiken!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Bayonne
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Bayonne?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bayonne sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Bayonne.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Bayonne?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Bayonne. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,9
Perustuu 347 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Bayonne
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Bayonne?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Bayonne?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Bayonne?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Bayonne

Näytä lisää