Autonvuokraus
Beauvais Lentoasema
Piilota
Ranska // Beauvais // Beauvais Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Beauvais Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aéroport de Beauvais Tillé
  60000 Beauvais FR +33-820007498
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BVA
Aukioloajat
ma. - pe.08:30 - 21:30
la.08:30 - 20:00
su.14:00 - 19:00
Juhlapyhä14:00 - 19:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Beauvaisin lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Beauvaisin lentoasemalla tarjoaa laajan ja hyvin monipuolisen valikoiman vuokra-autoja. Valikoimastamme löydät vuokra-autot jokaiseen eri tarpeeseen. Meiltä vuokraat niin taloudelliset henkilöautot kaupunkiajoon, tilavat farmarit perheille kuin nelivetoiset katumaasturitkin. Autoistamme löytyy kaikki turvallisuuteen ja ajomukavuuteen vaikuttavat tekijät, kuten turvatyynyt ja ilmastointi. Voit toki valita vuokra-autoosi myös lisätarvikkeita. Niihin kuuluvat esimerkiksi GPS-navigaattori ja lastenistuin. Mikäli aiot tehdä pitempiä reissuja, valitse silloin rajoittamattomat kilometrit. Sinun on mahdollista ottaa ylimääräinen vakuutus kolarin tai muun vahingon varalta. Tämä on erityisesti nuorten kuljettajien mieleen. Sixtin avulla pääset tekemään matkaa lentoasemalta hotelliisi ilman minkäänlaisia viivytyksiä. Kun koneesi laskeutuu Beauvaisin lentoasemalle, joka tunnetaan lyhenteellä BVA, käänny vain henkilökuntamme puoleen. Ennakkoon varatut ja maksetut autot on nopea noutaa. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia. Pystymme ainoastaan takaamaan auton kategorian.

Näin autonvuokraus Beauvaisin lentoasemalta onnistuu

BVA, joka tunnetaan myös nimillä Tillé ja Paris Beauvais, sijaitsee Tillén alueella vain lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Lentoasema palvelee vuosittain yli neljää miljoonaa turistia. Toimipisteemme sijaitsee terminaalissa 2 ja se on helposti löydettävissä. Jos olet tehnyt varauksen ennakkoon, voit silloin vain käydä hakemassa vuokra-auton avaimet toimipisteeltämme. Avaimet palautetaan toimipisteellemme ennalta sovittuna aikana. Me olemme valmiita vastaamaan kysymyksiisi, jos jokin asia vuokrauksessa mietityttää sinua.

Koe enemmän vuokra-auton avulla

Autonvuokraus Beauvaisin lentoasemalta tekee lomastasi helpompaa. Kaupunki sijaitsee Ranskan pohjoisosassa. Se on samalla Oisen alueen pääkaupunki. Kaupungin kenties kaikkein kuuluisin nähtävyys on goottilainen katedraali, jonka rakentaminen aloitettiin jo vuonna 1225. Merkittävän nähtävyyden katedraalista tekee se, että se on sisätiloiltaan maailman korkein katedraali. Jos haluat nähdä matkallasi enemmän, voit lähteä Pariisiin päiväretkelle. Ajokilometrejä sinne tulee vain 85, joten matka taittuu helposti alle kahdessa tunnissa. Kun siis yhdistät lomaasi muitakin kohteita, pääset kokemaan paljon enemmän. Ota vuokra-auto Beauvaisin lentoasemalta ja lähde elämäsi seikkailuun, jota et taatusti tule unohtamaan.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:30 - 21:30
la.08:30 - 20:00
su.14:00 - 19:00
Juhlapyhä14:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Beauvais Lentoasema BVA Aéroport de Beauvais Tillé 60000 Beauvais 49.460326, 2.113326 +33-820007498

Sixt-toimipiste Beauvais Lentoasema BVA

Aéroport de Beauvais Tillé
60000 Beauvais
 
Puhelinnro +33-820007498

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service