Autonvuokraus
Beziers
Piilota
Ranska // Beziers
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Beziers

Autonvuokraus Beziersissä tarjoaa avaimet viihtyisään ja huolettomaan matkantekoon Beziersin kaupungissa ja sen lähiseudulla. Sixt Autovuokraamomme Beziersissä soveltuvat itsenäiselle matkailijalle, joka haluaa nähdä ja kokea eteläisen Ranskan parhaita paloja vailla julkisen liikenteen asettamia aikataulurajoitteita. Monipuolinen ja laadukas vuokra-autokalustomme varmistaa, että tarpeisiisi soveltuva vuokra-ajoneuvo lisäpalveluineen kuljettaa sinut luotettavasti perille minne haluat. Työmatkat, sukulaisvierailut ja muut lyhyemmät matkat taittuvat makusi mukaan taloudellisen henkilöauton tai hulppean urheiluauton siivin, kun taas isomman seurueen road tripejä ja perhematkoja varten tarjoamme avarat farmarimallin vuokra-autot, joista tavara- tai jalkatila ei aivan heti lopu kesken. Oletko suuntaamassa luontoretkelle tai tutustumaan Etelä-Ranskan pittoreskeihin pikkukyliin? Vuokra-autotarjontaamme sisältyvät 4x4-maasturit tuovat ajovarmoja kilometrejä säätilasta ja vuodenajasta riippumatta.

 
 • Beziers Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  14 Boulevard de Verdun
  34500 Beziers

  ma. - la.09:00 - 17:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Käynnistä viihtyisä matka Beziersin Sixt Autovuokraamosta

Sixt Autovuokraamo Beziersin kautta autonvuokraus on joustavaa. Voit varata vuokra-autosi Beziersistä halutessasi jo ennen kaupunkiin saapumistasi, jolloin toiveidesi mukainen vuokra-auto lisävarusteineen odottaa sinua haluamanasi ajankohtana. Oletko vuokra-autoilemassa useamman ajotaitoisen henkilön voimin, ja haluatte vaihtaa välillä kuskin vuoroa? Valitse silloin vuokra-autoosi lisäkuljettajamahdollisuus, niin ennakkoon nimetty lisäkuski voi välillä istahtaa ratin taakse ja pääset itse ihastelemaan Beziersin maisemia matkustajan paikalta. Lisävarusteena saatava navigointilaite puolestaan on luotettava matkatoveri niin kaupungin sisällä kuin taajama-alueen ulkopuolellakin. Pyydämme ottamaan ystävällisesti huomioon, että Sixt takaa käyttöösi valitsemasi ajoneuvokategorian, mutta ei yksittäistä vuokra-automallia.

Miellyttävä Beziers tarjoaa elämyksiä vuokra-autoilijalle

Soma ja historiaa huokuva Beziersin kaupunki sijaitsee eteläisessä Ranskassa, lähellä Välimerta. Kaunis kaupunkimaisema vanhoine siltoineen ja rakennuksineen houkuttelee tutustumaan lähemmin kaupungin kiehtovaan menneisyyteen, ja autonvuokraus Beziersissä onkin näppärä tapa tutustua niin kaupungin sisällä kuin sen ulkopuolellakin oleviin nähtävyyksiin. Matkasi alkajaisiksi voit pysäköidä vuokra-autosi vaikkapa kaupunkikuvaa hallitsevan Saint-Nazairen katedraalin juurelle ja kiivetä katsomaan ylhäältä avautuvaa kaunista maisemaa. Myös noin kaksikymmentä kilometriä kaupungin ulkopuolella sijaitseva, 1100-luvulta peräisin oleva St. Marie de Fontcauden luostari on mainio kohde vuokra-autolla saavutettavaksi. Mikäli haluat tutustua matkallasi myös muihin lähiseutujen vanhoihin kaupunkeihin, ovat esimerkiksi Montpellier ja Carcassonne vain noin tunnin ajomatkan päässä Beziersistä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service