Autonvuokraus
Biarritz
Piilota
Ranska // Biarritz
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Biarritz

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Biarritziin! Palvelemme sinua laadukkaalla vuokra-autovalikoimalla, monipuolisilla lisäpalveluilla ja -varusteilla ja aina ystävällisellä palvelulla. Biarritzin kaupunki ja lähiseudut tarjoavat runsaasti nähtävää; näe ja koe enemmän autovuokraamomme palveluiden avulla.

 
 • Biarritz Lentoasema
  11 Esplanade de l'Europe
  64600 Anglet

  ma. - su.08:00 - 22:30
  Juhlapyhä08:00 - 22:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Biarritz Juna-as. (Meet&Greet)
  23 Allée du Moura
  64200 Biarritz

  ma. - to.10:00 - 18:00
  pe. - su.10:00 - 18:30
  Juhlapyhä10:00 - 18:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Biarritz Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  11 Esplanade de l'Europe
  64600 Anglet

  ma. - su.08:00 - 22:30
  Juhlapyhä08:00 - 22:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Biarritz Juna-as. (Meet&Greet)

  Sixt Autonvuokraus
  23 Allée du Moura
  64200 Biarritz

  ma. - to.10:00 - 18:00
  pe. - su.10:00 - 18:30
  Juhlapyhä10:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Merellisen rentoa tunnelmaa Biarritzissa

Biarritz sijaitsee Ranskan länsiosassa, Biskajanlahden rannalla. Kartalla se sijoittuu aivan Espanjan rajan välittömään läheisyyteen, Ranskan baskimaalle. Atlantin aallot huuhtelevat kauniin kaupungin rantoja ja rento surffitunnelma tarttuu matkailijaankin. Kaupunki tarjoaa monenlaista tehtävää ja nähtävää ja on useamman kulttuurin kohtauspaikka. Autonvuokraus Biarritzissa mahdollistaa sen, että pääset kiertelemään kätevästi paikasta toiseen. Mukavuutta matkaasi lisäät vaivattomasti tarjoamillamme lisäpalveluilla, kuten rajoittamattamot kilometrit ja kattavimmat vakuutukset sekä lasten turvaistuimet ja GPS-järjestelmät. Autovuokraamossa Biarritzissa palvelemme sinua useammassa toimipisteessä, joissa valittavanasi on useita erilaisia automerkkejä ja -malleja. Pidemmillä matkoille voit valita tehokkaamman ajoneuvon ja suuremmankin perheen tarpeisiin tilavamman vuokra-auton, johon koko pesueen matkalaukutkin sopivat mukaan vaivattomasti. Huomaathan, että emme lupaa tiettyä merkkiä tai mallia autosta vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian.

Omaleimaisen hurmaava Biarritz

Biarritz on tunnetaan erityisesti rannoistaan ja aurinkoisista puitteistaan. Kaupunki soveltuu niin surffareille kuin golfareillekin, mutta myös rantalomaa kaipaaville ja gastronomisen matkailun harrastajille. Kesäisin kaupungin asukasmäärä moninkertaistuu ja rantaelämä vilkastuu. Pyreneiden vuoriston ansiosta alueella on talvikaudella mahdollista hiihtää. Sixt autovuokraamon kautta varustat matkaasi tukevan ja lisämukavuutta tuovan vuokra-auton, jonka kyydissä kulkevat niin sukset, surffilauta tai golfbägikin vaivattomasti paikasta toiseen. Biarritzin kaupungin sijainti tekee kaupungista mielenkiintoisen matkakohteen, joka tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia matkailuun. Useat Biarritzin ravintolat tarjoavat baskilaisen keittiön erikoisuuksia. Kala- ja merenelävistä nauttivat herkkusuut löytävät varmasti suosikkinsa paikallisten ravintoloiden tuoreista antimista. Biarritzin suosituin ja suurin ranta on nimeltään La Grande Plage ja La Côté des Basques rannalla voit käydä ihailemassa tyrskyn ratsastajia surffilautoineen tai osallistua touhuun itsekin. Autonvuokraus Biarritzissa mahdollistaa helpomman tutustumisen seutuun ja voit nauttia rennosta tunnelmasta huomattamasti paremmin. Vuokra-autolla Biarritzissa liikkuminen auttaa tutustumaan enemmänkin baskimaan upeaan ja omintakeiseen antiin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service