Autonvuokraus
Biarritz Lentoasema
Piilota
Ranska // Biarritz // Biarritz Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Biarritz Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 11 Esplanade de l'Europe
  64600 Anglet FR +33-535260001
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BIQ
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 22:30
Juhlapyhä08:00 - 22:30
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Biarritzin lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Biarritzin lentoasemalla on helppoa ja nopeaa. Valikoimastamme löydät vuokra-autot kaikille seurueille. Meiltä vuokraat taloudelliset henkilöautot kaupunkiajoon, tilavat farmarit, huonoille teille sopivat maasturit kuin vaikkapa minibussitkin. Jos etsit lomaasi hieman enemmän luksusta, voit siinä tapauksessa vuokrata urheiluauton. Autoistamme löytyvät aina kaikki uudet varusteet, kuten ilmastointi ja turvatyynyt. Voit tarpeen mukaan liittää vuokraan myös lastenistuimen tai navigaattorin. Mikäli aiot ajaa kauemmas, valitse silloin rajoittamattomat kilometrit. Täysvakuutuksesta kannattaa maksaa ylimääräistä, sillä se korvaa kaikki mahdolliset vahingot, mitä autolle voikaan tapahtua. Kun olet varannut auton Sixtiltä jo ennen lomalle lähtöä, pääset jatkamaan eteenpäin heti koneen laskeutumisen jälkeen. Tule vain toimipisteellemme Biarritzin lentoasemalle, BIQ, laskeutumisen jälkeen ja annamme sinulle autosi avaimet. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme voi millään taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton tyypin.

Autonvuokraus Biarritzin lentoasemalta sujuu netissä

Biarritzin lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Pays Basque, sijaitsee vain viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasema on kohtalaisen pieni palvellen vain hieman yli 35 000 matkustajaa vuodessa. Toimipisteemme sijaitsee saapuvien hallissa, jossa huomaat taatusti oranssin logomme. Jos olet jo vuokrannut auton netistä tai puhelimitse, ei sinun tarvitse tuhlata liikaa aikaa toimipisteellämme. Meille voi palauttaa auton milloin tahansa, kunhan aika on vain sovittu etukäteen. Äläkä myöskään epäröi kysyä, jos tarvitset apua varauksesi kanssa. Asiantuntevat asiakaspalvelijamme tekevät kaikkensa, jotta sinun lomasi onnistuisi.

Upeita rantoja ja henkeäsalpaavia maisemia vuokra-autolla

Autonvuokraus Biarritzin lentoasemalta kannattaa lukuisten eri syiden vuoksi. Kaupunki sijaitsee upealla Biskajanlahdella Ranskan eteläosassa. Se on tunnettu upeista hienohiekkaisista rannoistaan ja lempeästä ilmastostaan. Jos haluat lähteä katsomaan lähiseutuja, on Pyreneiden vuoristo käymisen arvoinen kohde. Sinne on ainoastaan kahden tunnin ajomatka, joka taittuu näppärästi vuokra-autolla. Myöskään Espanjaan ei ole kuin 25 kilometriä, joten reissuun voi samalla yhdistää toisessakin maassa vierailemisen. Ota siis vuokra-auto Biarritzin lentoasemalta ja koe mahtavia elämyksiä unohtumattomalla lomalla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 22:30
Juhlapyhä08:00 - 22:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Biarritz Lentoasema BIQ 11 Esplanade de l'Europe 64600 Anglet 43.472587, -1.532955 +33-535260001

Sixt-toimipiste Biarritz Lentoasema BIQ

11 Esplanade de l'Europe
64600 Anglet
 
Puhelinnro +33-535260001

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service