Autonvuokraus
Biarritz Juna-as. (Meet&Greet)
Piilota
Ranska // Biarritz // Biarritz Juna-as. (Meet&Greet)
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Biarritz rautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 23 Allée du Moura
  64200 Biarritz FR +33-540690232
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: BIQX01
Aukioloajat
ma. - to.10:00 - 18:00
pe. - su.10:00 - 18:30
Juhlapyhä10:00 - 18:00
 
 24 h palautus

Ihastu Ranskan rannikkoon Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Biarritzin rautatieasemalla toivottaa sinut tervetulleeksi Biarritziin Ranskan rannikolle. Sixt palvelee sinua ja mahdollista matkaseuruettasi vuosikymmenten autonvuokrauskokemuksella tässä elegantissa merenrantakaupungissa, joka hurmaa rennolla tunnelmallaan ja valkoisilla hiekkarannoillaan. Ranskan Atlantin puoleisen rannikon upeat maisemat tarjoavat ainutlaatuiset puitteet vuokra-autoiluun. Toimipisteemme palvelee sekä vierailijoita että paikallisia autonvuokrauksessa Biarritzin rautatieasemalla muutama kilometri kaupungin keskustasta etelään. Saapuessasi kaupunkiin junalla voit siis hypätä vuokra-auton kyytiin heti rautatieasemalta. Kun teet varauksen etukäteen säästät aikaa ja varmistat toivomasi autoluokan saatavuuden. Vuokra-auton varaaminen käy helposti muutamalla klikkauksella verkkosivuillamme tai puhelimellasi Sixtin sovelluksessa. Vuokra-autolla Biarritzin rautatie-asemalta on helppo suunnata omaan majoituspaikkaan, nauttimaan kaupungin nähtävyyksistä tai vaikka suunnata rannalle.

Hyvin varusteltu vuokra-auto on avain nautinnolliseen matkaan

Me Biarritzin rautatieaseman Sixtillä haluamme varmistaa, että matkasi vuokra-automme kyydissä sujuu rennon huolettomasti ja erinomaisesta matkustusmukavuudesta nauttien. Kaikkiin ajoneuvoihimme kuuluu ilmastointi, joten niiden kyydissä nautit mukavasta matkustamisesta säästä riippumatta. Lisäksi vuokra-autojemme ratissa nautit tuliterän auton tuomasta ensiluokkaisesta ajokokemuksesta, sillä ajoneuvojemme keski-ikä on noin kolme kuukautta. Voit vielä muokata vuokra-autoa mieleiseksi erilaisilla matkustamista helpottavilla lisäpalveluilla. Voit esimerkiksi jättää navigoinnin GPS-navigaattorin huoleksi ja kartanlukemisen sijaan keskittyä nauttimaan matkasta. Suuremmalla porukalla kannattaa myös harkita lisäkuljettajan lisäämista varaukseen, jolloin yhden ihmisen ei tarvitse kantaa ajovastuuta yksin. Listan kaikista lisäpalveluistamme näet varauksen yhteydessä. Huomaathan varausta tehdessäsi myös, että voimme luvata käyttöösi ajoneuvon tietystä ajoneuvoluokasta, mutta tietyn mallin tai merkin saatavuus voi vaihdella. Jos matkan varrella ilmenee ongelmia tai kysymyksiä, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme palvelee sinua myös ennen matkaa. Autamme mielellämme sinulle sopivan vuokra-autopaketin kokoamisessa ja vastaamme mahdollisiin kysymyksiisi autonvuokrauksesta Biarritzin rautatieasemalta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - to.10:00 - 18:00
pe. - su.10:00 - 18:30
Juhlapyhä10:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Biarritz Juna-as. (Meet&Greet) BIQX01 23 Allée du Moura 64200 Biarritz 43.459900, -1.544150 +33-540690232

Sixt-toimipiste Biarritz Juna-as. (Meet&Greet) BIQX01

23 Allée du Moura
64200 Biarritz
 
Puhelinnro +33-540690232

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service