Auton vuokraus toimipisteestä Bordeaux Saint-Jean TGV

 

Suosituin kohteessa Bordeaux Saint-Jean TGV

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Bordeaux Saint-Jean TGV alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Bordeaux Saint-Jean TGV

Osoite

137 Rue des Terres de Borde Hall 3 Belcier, 33800 Bordeaux, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
08:00 - 21:00
Pe
08:00 - 22:00
La
08:00 - 18:00
Su
09:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Bordeaux Saint-Jean TGV

Valitse autonvuokraukseen Sixt Bordeaux'n päärautatieasemalla

Valitse autonvuokraukseen Sixt Bordeaux'n päärautatieasemalla

Sixt tarjoaa asiantuntevaa ja luotettavaa autonvuokrausta Bordeaux'n päärautatieasemalla. Bordeaux'n päärautatieasema Saint-Jean sijaitsee Bordeaux'n keskustassa, josta vuokra-autoa on helppoa saapua hakemaan. Esimerkiksi monet Bordeaux'n hotelleista sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Jos saavut kaupunkiin junalla, voit kätevästi varata vuokra-auton Bordeaux'n päärautatieasemalle sinua odottamaan. Kun varaus on tehty etukäteen, pääset rautatieasemalta nopeasti matkaan ja nauttimaan matkastasi tällä alueella. Vuokra-auto on loistava valinta kaupunkiin saapuvalle matkailijalle, sillä sen kyydissä hurmaavan Bordeaux'n nähtävyydet tulevat kätevästi tutuiksi. Lisäksi autonvuokraus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua kaupunkia ympäröivään viinialueeseen.
Nauti matkastasi hyvin varustellun vuokra-auton kyydissä

Nauti matkastasi hyvin varustellun vuokra-auton kyydissä

Kun valitset autonvuokraukseen Bordeaux'n päärautatieaseman Sixt Autovuokraamon, pääset valitsemaan ajoneuvosi laajasta valikoimasta luotettavia vuokra-autoja. Löydät meiltä kaikenlaisille matkaseurueille sopivat ajoneuvot, olitpa liikkeellä yksin, kaksin tai suuremmalla seurueella. Näppärät henkilöautot soveltuvat erinomaisesti kaupunkiajoon, kun taas katumaasturimme tarjoavat luotettavan ja tasaisen kyydin pidemmilläkin matkoilla. Minibussimme taas tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon suuremmille matkaseurueille, ja suurimmat minibussimme kuljettavat jopa yhdeksän matkustajaa. Jos taas haluat tehdä matkastasi Ranskassa erityisen mieleenpainuvan, valitse tyylikkäistä avoautoistamme, joiden kyydissä nautit ainutlaatuisesta ajokokemuksesta. Valikoimamme ajoneuvot on huolellisesti valikoitu useiden tunnettujen valmistajien, kuten BMW:n, Audin ja Mercedes Benzin, mallistoista. Otathan kuitenkin huomioon, että emme voi varauksen yhteydessä taata tietyn merkin saatavuutta, vaan varauksesi koskee aina vain autoluokkaa. Vuokra-autojemme ikä on keskimäärin kolme kuukautta, joten valitsemalla autonvuokraukseen meidät pääset nauttimaan myös tuliterän auton tarjoamasta ajonautinnosta. Voit lisäksi parantaa vuokra-autoilukokemustasi entisestään valitsemalla lisäpalveluistamme sinulle sopivimmat. Oletko esimerkiksi kyllästynyt stressaamaan kartanlukemista ja paikasta toiseen suunnistamista? Valitse siinä tapauksessa GPS-navigaattorimme helpottamaan matkustamista. Tai onko matkassasi ehkä useampi innokas kuljettaja? Lisää silloin vuokra-autoosi lisäkuljettaja, jolloin voit jakaa ajonautinnon jonkun kanssa. Tarkemmat tiedot näistä ja muista lisäpalveluistamme näet varauksen yhteydessä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Bordeaux Saint-Jean TGV

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Bordeaux Saint-Jean TGV?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bordeaux Saint-Jean TGV sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Bordeaux Saint-Jean TGV.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Bordeaux Saint-Jean TGV?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 1650 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvo
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Land Rover Range Rover Sport Aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.
BMW M440i
BMW M440i
BMW X5 M50d
BMW X5 M50d
BMW X2 M35i
BMW X2 M35i
Porsche Panamera
Porsche Panamera
Land Rover Defender
Land Rover Defender
BMW X3M40
BMW X3M40
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Bordeaux Saint-Jean TGV

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Bordeaux Saint-Jean TGV?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Bordeaux Saint-Jean TGV?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Bordeaux Saint-Jean TGV

Näytä lisää