Autonvuokraus
Boulogne-Billancourt
Piilota
Ranska // Boulogne-Billancourt
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Boulogne-Billancourt

Valitse Sixt Autovuokraamo autonvuokraukseen Boulogne-Billancourtissa. Kansainvälinen Sixt Autovuokraamo on autonvuokrauksen asiantuntija, joka palvelee matkaajia ammattitaidolla ympäri maailman. Sixt tarjoaa ystävällistä palvelua, erinomaiset hinnat ja laajan vuokra-autovalikoiman myös sinulle, joka etsit vuokra-autoa Boulogne-Billancourtissa. Autonvuokraus Boulogne-Billancourtissa kannattaa, sillä Pariisin kupeessa sijaitsevasta kaupungista ajaa kätevästi tutustumaan Ranskan pääkaupungin upeisiin nähtävyyksiin.

 
 • Paris Boulogne-Billancourt
  33 T Avenue Edouard Vaillant
  92100 Boulogne Billancourt

  ma.07:30 - 19:00
  ti. - to.08:00 - 19:00
  pe.08:00 - 20:00
  la.08:00 - 16:00
  Juhlapyhä09:00 - 13:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Paris Boulogne-Billancourt

  Sixt Autonvuokraus
  33 T Avenue Edouard Vaillant
  92100 Boulogne Billancourt

  ma.07:30 - 19:00
  ti. - to.08:00 - 19:00
  pe.08:00 - 20:00
  la.08:00 - 16:00
  Juhlapyhä09:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Liiku Pariisin metropolialueella mukavasti Sixtin vuokra-autolla

Sixtin vuokra-autolla matkustat Boulogne-Billancourtissa ja Pariisin metropolialueella vaivattomasti ja turvallisesti. Sixtin hyvin varustellut vuokra-autot on valittu tunnetuilta laatumerkeiltä, kuten Mercedesiltä, BMW:ltä ja Audilta. Sixtin vuokra-autojen keski-ikä on noin kolme kuukautta, ja uudet vuokra-autot tarjoavat autoilijalle erinomaisen ajomukavuuden. Sixt Autovuokraamo Boulogne-Billancourtin autotarjonta on laaja, ja siihen kuuluu sekä henkilöautoja, farmareita, urheiluautoja että maastureita. Meiltä löytyy siis vuokra-auto jokaiseen tarpeeseen. Varausta tehdessäsi voit valita sinulle sopivimman autokategorian, mutta emme valitettavasti voi luvata tietyn automerkin tai -mallin saatavuutta varaushetkellä. Voit kuitenkin muokata kaikista vuokra-autoistamme tarpeisiisi sopivan kattavan lisäpalveluvalikoimamme avulla. Jos esimerkiksi olet liikkeellä koko perheen kanssa, eri kokoiset lastenistuimet tuovat matkustamisturvaa perheen pienimmille. Laadukas navigaatiosysteemi taas auttaa reittivalinnassa ja suurkaupungissa suunnistamisessa. Pääset tutustumaan kaikkiin saatavilla oleviin lisäpalveluihin varauksen yhteydessä autokategorian valinnan jälkeen. Jos sinulla on autonvuokraukseen liittyviä kysymyksiä, asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Asiakaspalvelumme on auki viikon jokaisena päivänä.

Sixtin vuokra-auto vie kätevästi Pariisiin ja Versaillesiin

Boulogne-Billancourtin kaupunki sijaitsee Pariisin metropolialueella Pariisin ja Versaillesin välissä. Sieltä matkaajan on vuokra-autolla helppo ajaa tutustumaan Pariisin lukuisiin nähtävyyksiin, kuten Eiffel-torniin, Riemukaareen ja Louvren taidemuseoon. Pariisista nähtävyydet eivät lopu kesken, ja kaupunki on tunnettu myös erinomaisesta kahvila- ja ravintolatarjonnastaan. Jos kaupungin kiire ei houkuta, Versaillesin palatsi upeine puutarhoineen on vain muutaman kymmenen minuutin ajomatkan päässä Boulogne-Billancourtista. Vuokra-autolla pääsee mukavasti tutustumaan myös Boulogne-Billancourtin omiin nähtävyyksiin, kuten Musée Albert-Kahn -museoon ja Musée des Années Trente -museoon. Tutustu siis valikoimaamme ja varaa oma Sixtin vuokra-autosi seuraavalle vierailullesi Boulogne-Billancourtiin ja Pariisiin. Sixt Autovuokraamo Boulogne-Billancourt toivottaa sinulle hyvää matkaa Sixtin vuokra-auton kyydissä!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service