Autonvuokraus
Bron
Piilota
Ranska // Bron
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bron

Kun etsit kätevää ja mukavaa matkustusmuotoa Bronissa ja Lyonissa, ota suunnaksesi Sixt Autovuokraamo Bron. Vuokra-auto tuo matkustamiseen vapautta, sillä vuokra-autolla liikut paikasta toiseen kätevästi ja tutustut Broniin ja viereiseen Lyonin kaupunkiin oman aikataulusi mukaan. Vuokra-autolla matkustaessasi sinun ei tarvitse turhaan odotella juna- tai linja-autoasemilla tai käyttää aikaa julkisen liikenteen aikataulujen selvittämiseen. Autonvuokraus Bronissa käy helposti ja kätevästi Sixt Autovuokraamosta. Meillä on vuosien kokemus autonvuokrauspalveluista, ja meiltä saat aina asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Laajan autovalikoimamme ansiosta pystymme vastaamaan monenlaisten matkailijoiden eri tarpeisiin, vuokrasitpa autoa työmatkan ajaksi tai lomakäyttöön.

 
 • Lyon Bron
  390 route de Genas
  69500 Bron

  ma. - pe.07:30 - 12:30
   13:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00
   14:30 - 18:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Lyon Bron

  Sixt Autonvuokraus
  390 route de Genas
  69500 Bron

  ma. - pe.07:30 - 12:30
   13:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00
   14:30 - 18:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Ota Bronissa allesi Sixtin vuokra-auto

Sixt Autovuokraamo Bronin kilpailukykyiset hinnat, laaja autovalikoima ja erinomainen asiakaspalvelu tekevät meistä erinomaisen valinnan autonvuokraukseen Bronissa. Meillä on vaihtoehtoja monille eri budjeteille, sillä olemme valinneet valikoimaamme vuokra-autoja useissa eri hintaluokissa useilta eri laatumerkeiltä. Valikoimaamme kuuluu vuokra-autoja esimerkiksi Mercedesiltä, Volkswagenilta, Peugeotilta ja BMW:ltä. Valikoimastamme löytyy sekä henkilöautoja, farmareita, urheiluautoja, maastureita että pakettiautoja, joten vuokra-autoja löytyy kaikenlaisten matkustajien ja eri kokoisten seurueiden tarpeisiin. Voit varausta tehdessäsi valita sinulle sopivimman autokategorian, mutta emme valitettavasti voi taata tietyn automerkin tai -mallin saatavuutta varaushetkellä. Vuokra-autoa voi vielä muokata mieleisekseen lisäpalveluillamme, joihin kuuluvat esimerkiksi lastenistuimet ja laadukkaat GPS-navigaattorit. Jos sinulla on kysymyksiä liittyen autonvuokraukseen Sixtiltä, olet aina tervetullut olemaan yhteydessä osaavaan asiakaspalveluumme, joka on auki viikon jokaisena päivänä.

Sixtin vuokra-autolla kuljet mukavasti nähtävyydeltä toiselle

Bron sijaitsee Ranskan kolmanneksi suurimman kaupungin Lyonin esikaupunkialueella. Lyonin keskustaan ajaa vuokra-autolla Bronista alle puolessa tunnissa, joten se tarjoaa erinomaisen tukikohdan Lyonin tutkimiseen. Historiallinen Lyon tarjoaa vierailijalle paljon nähtävää ja koettavaa. Lyonin lukuisat katedraalit ovat mielenkiintoisia vierailukohteita arkkitehtuurin ystäville, ja kaupungin laaja museotarjonta tarjoilee matkailijoille ja paikallisille sekä historiaa että taidetta. Lyonissa kannattaa vierailla muun muassa Notre Dame de Fourvièren basilikalla ja Unescon maailmanperintökohdelistalle kuuluvassa vanhassa kaupungissa. Lyon on tunnettu myös ruokakulttuuristaan ja sitä onkin kutsuttu Ranskan ruokapääkaupungiksi. Vuokra-autolla kannattaa siis suunnata myös johonkin kaupungin laadukkaista ravintoloista.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service