Auton vuokraus alueella Bron

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Bron

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Lyon Bron alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Bron

Ota Bronissa allesi Sixtin vuokra-auto

Ota Bronissa allesi Sixtin vuokra-auto

Kun etsit kätevää ja mukavaa matkustusmuotoa Bronissa ja Lyonissa, ota suunnaksesi Sixt Autovuokraamo Bron. Vuokra-auto tuo matkustamiseen vapautta, sillä vuokra-autolla liikut paikasta toiseen kätevästi ja tutustut Broniin ja viereiseen Lyonin kaupunkiin oman aikataulusi mukaan. Vuokra-autolla matkustaessasi sinun ei tarvitse turhaan odotella juna- tai linja-autoasemilla tai käyttää aikaa julkisen liikenteen aikataulujen selvittämiseen. Autonvuokraus Bronissa käy helposti ja kätevästi Sixt Autovuokraamosta. Meillä on vuosien kokemus autonvuokrauspalveluista, ja meiltä saat aina asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Laajan autovalikoimamme ansiosta pystymme vastaamaan monenlaisten matkailijoiden eri tarpeisiin, vuokrasitpa autoa työmatkan ajaksi tai lomakäyttöön.Sixt Autovuokraamo Bronin kilpailukykyiset hinnat, laaja autovalikoima ja erinomainen asiakaspalvelu tekevät meistä erinomaisen valinnan autonvuokraukseen Bronissa. Meillä on vaihtoehtoja monille eri budjeteille, sillä olemme valinneet valikoimaamme vuokra-autoja useissa eri hintaluokissa useilta eri laatumerkeiltä. Valikoimaamme kuuluu vuokra-autoja esimerkiksi Mercedesiltä, Volkswagenilta, Peugeotilta ja BMW:ltä. Valikoimastamme löytyy sekä henkilöautoja, farmareita, urheiluautoja, maastureita että pakettiautoja, joten vuokra-autoja löytyy kaikenlaisten matkustajien ja eri kokoisten seurueiden tarpeisiin. Voit varausta tehdessäsi valita sinulle sopivimman autokategorian, mutta emme valitettavasti voi taata tietyn automerkin tai -mallin saatavuutta varaushetkellä. Vuokra-autoa voi vielä muokata mieleisekseen lisäpalveluillamme, joihin kuuluvat esimerkiksi lastenistuimet ja laadukkaat GPS-navigaattorit. Jos sinulla on kysymyksiä liittyen autonvuokraukseen Sixtiltä, olet aina tervetullut olemaan yhteydessä osaavaan asiakaspalveluumme, joka on auki viikon jokaisena päivänä.
Sixtin vuokra-autolla kuljet mukavasti nähtävyydeltä toiselle

Sixtin vuokra-autolla kuljet mukavasti nähtävyydeltä toiselle

Bron sijaitsee Ranskan kolmanneksi suurimman kaupungin Lyonin esikaupunkialueella. Lyonin keskustaan ajaa vuokra-autolla Bronista alle puolessa tunnissa, joten se tarjoaa erinomaisen tukikohdan Lyonin tutkimiseen. Historiallinen Lyon tarjoaa vierailijalle paljon nähtävää ja koettavaa. Lyonin lukuisat katedraalit ovat mielenkiintoisia vierailukohteita arkkitehtuurin ystäville, ja kaupungin laaja museotarjonta tarjoilee matkailijoille ja paikallisille sekä historiaa että taidetta. Lyonissa kannattaa vierailla muun muassa Notre Dame de Fourvièren basilikalla ja Unescon maailmanperintökohdelistalle kuuluvassa vanhassa kaupungissa. Lyon on tunnettu myös ruokakulttuuristaan ja sitä onkin kutsuttu Ranskan ruokapääkaupungiksi. Vuokra-autolla kannattaa siis suunnata myös johonkin kaupungin laadukkaista ravintoloista.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Bron
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Bron?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bron sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Bron.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Bron?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Bron. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,9
Perustuu 568 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Bron
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Bron?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Bron?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Bron?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Bron

Näytä lisää