Autonvuokraus
Caen
Piilota
Ranska // Caen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Caen

Sixt Autovuokraamo Caen on Ranskan-matkasi ensimmäinen etappi! Palvelemme kaupunkiin saapuvia lomamatkaajia, työmatkalaisia ja vuokra-autoa tarvitsevia paikallisia ilolla ja ammattitaidolla. Kaipasitpa käyttöösi taloudellista henkilöautoa, tilavaa maasturia tai tyylikästä urheiluautoa, Sixtin vuokra-autojen joukosta löytyy sopiva vuokra-auto kaikkiin tarpeisiin. Laajan vuokra-autovalikoimamme lisäksi tarjoamme sinulle kattavan määrän lisäpalveluja, joiden avulla voit muokata vuokra-autosta juuri sinun matkaasi sopivan. Kaikki tämä on saatavillasi edulliseen hintaan, laadusta tinkimättä.

 
 • Caen-Carpiquet Lentoasema
  Route de Caumont
  14650 Carpiquet

  ma. - pe.09:00 - 12:00
   14:30 - 17:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Caen Rautatieasema
  24 Place de la Gare
  14000 Caen

  ma. - pe.08:00 - 12:30
   14:00 - 18:30
  la.08:30 - 12:30
   13:30 - 17:30
  Juhlapyhä08:30 - 12:30
   14:00 - 18:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Caen-Carpiquet Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Route de Caumont
  14650 Carpiquet

  ma. - pe.09:00 - 12:00
   14:30 - 17:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Caen Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  24 Place de la Gare
  14000 Caen

  ma. - pe.08:00 - 12:30
   14:00 - 18:30
  la.08:30 - 12:30
   13:30 - 17:30
  Juhlapyhä08:30 - 12:30
   14:00 - 18:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Caenissa on helppoa, kun valitset Sixtin

Käänny Sixt Autovuokraamon puoleen autonvuokrauksessa Caenissa. Vuokra-autolla liikut kaupungissa ja sen lähialueilla mukavasti, aina omien aikataulujesi mukaan. Sixtin laadukkaat vuokra-autot sopivilla lisäpalveluilla varusteltuina tarjoavat erinomaisen ajokokemuksen. Valitse sinulle sopiva ajoneuvo Sixtin laajasta valikoimasta henkilöautoja, farmareita, urheiluautoja ja maastureita ja tee varaus kätevästi netissä tai puhelimellasi Sixtin mobiilisovelluksen kautta. Vuokra-automme on valittu laadustaan tunnettujen automerkkien, kuten BMW:n, Mercedesin ja Peugeotin valikoimista. Huomaathan kuitenkin varausta tehdessäsi, että et voi valita tiettyä autoa, vain toivomasi autokategorian. Valitsemalla kattavasta lisäpalveluvalikoimastamme varmistat, että vuokra-auto sopii juuri sinun tarpeisiisi. Voit valita autoosi lisämaksusta esimerkiksi GPS-navigaattorin, joka helpottaa suunnistamista, tai lastenistuimen, joka turvaa seurueen nuorimmaisen matkanteon. Näet koko lisäpalveluvalikoimamme varauksen yhteydessä autokategorian valinnan jälkeen. Kun olet varannut vuokra-auton etukäteen, ei sinun tarvitse kuin noutaa se Sixt Autovuokraamo Caenista ja pian olet jo matkassa!

Koe Caen ja sen lähi-alueet vuokra-autolla

Luoteis-Ranskassa sijaitseva Caen on mielenkiintoinen vierailukohde. Lähellä Englannin kanaalin rannikkoa sijaitseva kaupunki tunnetaan muun muassa Vilhelm Valloittajan aikaisista historiallisista rakennuksista, joista kuuluisin on 1060-luvulta peräisin oleva Caenin linna, joka on ehdottomasti vierailun arvoinen. Sotahistorian ystävän taas kannattaa vierailla Memorial de Caen -muistomerkillä, jonka yhteydessä oleva sotamuseo käsittelee erityisesti toista maailmansotaa ja Normandian maihinnousua. Vuokra-autolla Caenista on helppo lähteä tutustumaan Normandian maihinnousun tapahtumapaikkoihin myös omin käsin, sillä esimerkiksi Omaha-ranta ja Colleville-sur-Merin amerikkalainen hautausmaa kuuluisine valkoisine risteineen ovat alle tunnin ajomatkan päässä. Historiallisten vierailukohteiden lisäksi Ranskan lounaisrannikko tarjoaa autoilijalle kauniita maisemia. Ota siis yhteys Sixt Autovuokraamo Caeniin ja varaa laadukas vuokra-auto Caenin ja sen lähialueiden tutkimiseen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service