Autonvuokraus
Caen-Carpiquet Lentoasema
Piilota
Ranska // Caen // Caen-Carpiquet Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Caen-Carpiquet Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Route de Caumont
  14650 Carpiquet FR +33-261180058
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CFR
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 12:00
 14:30 - 17:30
 
 24 h palautus

Autonvuokraus Caen Carpiquetin Lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Caen Carpiquetin Lentoasemalla on täyden palvelun toimipiste, jonka kattavista ja laadukkaista valikoimista jokainen löytää tarpeisiinsa sopivan vuokra-auton. Vuokra-autokalustoomme kuuluu niin kätevät ja käytännölliset henkilöautot, isommalle porukalle sopivat farmarit, tyylikkäät avoautot kuin vauhdikkaat urheiluautotkin. Meiltä löydät myös vaativaan ajoon sopivat maasturit. Kilpailukykyisiin hintoihimme sisältyy kolmannen osapuolen vastuuvakuutus, tiemaksu sekä kiinteä määrä kilometrejä. Varauksen voit tehdä helposti verkkosivuillamme tai puhelimitse. Halutessasi voit lisätä varaukseesi lukuisia muita palveluita, kuten esimerkiksi kolariturvan, lisäkuljettajan tai GPS-navigaattorin. Joustavien ehtojemme mukaisesti voit tehdä mahdolliset muutokset tai peruutuksen ilmaiseksi, kun maksat autoa noutaessasi. Otathan huomioon, että voimme taata vain vuokra-auton kategorian, ei tiettyä automerkkiä tai -mallia.

Caen Carpiquet Lentoasema (CFR)

Sixt Autovuokraamo Caen Carpiquetin lentoasemalla sijaitsee näppärästi lentokentän sisällä pohjakerroksessa, joten se on helppo löytää. Palvelemme sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioista joka päivä. Lentoasema sijaitsee noin 16 kilometrin ajomatkan päässä Caenin kaupungista, joten tavallisesti ajomatkaan menee alle 20 minuuttia. Mikäli et halua palauttaa autoa lentokentälle, voit palauttaa sen toiselle toimipisteellemme kaupungin rautatieasemalle, mikä tekee vuokra-auton palauttamisesta helppoa ja kätevää. Meidän kauttamme autonvuokraus Caen Carpiquetin Lentoasemalla sujuu kuin tanssi!

Vuokra-autolla Normandia haltuun!

Autonvuokraus Caen Carpiquetin lentoasemalta antaa sinulle vapauden tutkia tätä kiehtovaa Ranskan kolkkaa omilla ehdoillasi! Kaupungin alueella on esimerkiksi kaksi 1060-luvulla rakennettua luostaria sekä keskiaikainen linna, jotka ovat ehdottomia käyntikohteita historiasta kiinnostuneille matkaajille. Alue tunnetaan myös sen kärsimistä tuhoista toisen maailmansodan aikana ja alueelta löytyykin paljon mielenkiintoista nähtävää sodan tiimoilta, kuten Memorial Museum. Normandian maihinnousun ranta Sword Beach sijaitsee noin 20 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Jos haluat nauttia hurmaavista keskiaikaisista kaupungeista, alle puolen tunnin ajomatkan päästä löytyy pittoreski Bayeux, joka tunnetaan etenkin upeista perinteisistä kuvakudoksistaan. Eikä Pariisikaan ole mahdottoman matkan takana, sillä maailman romanttisin kaupunki löytyy noin 240 kilometrin päästä! Minne matkasi ikinä suuntautuukin, vuokra-auto Caen Carpiquetin lentoasemalla vie sinut perille asti!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 12:00
 14:30 - 17:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Caen-Carpiquet Lentoasema CFR Route de Caumont 14650 Carpiquet 49.184756, -0.453494 +33-261180058

Sixt-toimipiste Caen-Carpiquet Lentoasema CFR

Route de Caumont
14650 Carpiquet
 
Puhelinnro +33-261180058

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service