Autonvuokraus
Calvi
Piilota
Ranska // Calvi
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Calvi

Saapuessasi kauniin Korsikan saaren Calviin suuntaa askeleesi ensimmäiseksi Sixt Autovuokraamoon ja vuokraa auto, jolla pääset omien aikataulujesi mukaan valitsemaan mieluisimmat reittisi. Toimipisteitämme löytyy Korsikan lentokentiltä, joista Calvia lähin Bastian lentokentältä, jossa autonvuokraus hoituu nopeasti ja kätevästi suoraan lennolta saavuttuasi. Riippuen valitsemastasi toimipisteestä autovalikoimamme koostuu taloudellisista henkilöautoista, tilavista farmareista, tehokasta tyylikkyyttä huokuvista maastureista sekä ensiluokkaisen hienoista urheilu- ja avoautoista. Valitsitpa millaisen ajoneuvon tahansa, autokalustomme on aina uutuuksia suosituilta automerkeiltä, joten ne tarjoavat turvallisuutta ja luotettavuutta ajoon.

 
 • Corsica Ajaccio Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport de Campo dell'oro
  20090 Ajaccio Cedex

  ma. - su.07:30 - 23:30
  Juhlapyhä07:30 - 23:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Corsica Bastia Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport de Bastia Poretta
  20290 Lucciana

  ma. - su.07:30 - 23:30
  Juhlapyhä07:30 - 23:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Corsica Figari Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Route de l'aeroport
  20114 Figari

  ma. - su.07:30 - 23:30
  Juhlapyhä07:30 - 23:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Calvissa tarjoaa edullisia vuokra-autoja

Vuokra-automme ovat laadukkaita ja vain keskimäärin kolme kuukautta vanhoja, joten sinulla on mahdollisuus nauttia hyvästä ajokokemuksesta Sixtiltä vuokratussa autossa. Ajonautintoasi lisäämään olemme koonneet valikoiman erilaisia lisäpalveluita, joita voit varauksen yhteydessä lisätä vuokra-autopakettiisi omien tarpeidesi mukaisesti. Kun et halua suunnistaa ummikkona eteenpäin, on parempi ottaa avuksi GPS-navigaattori, joka hoitaa puolestasi kartanlukijan hommat. Lapsille taas turvaa tuovat lastenistuimet, joita on saatavilla niin vauvoille kuin isommillekin lapsille, ja halutessasi panostaa erityisesti turvallisuuteen löydät meiltä monipuolisen valikoiman lisäturvia ja -vakuutuksia. Ollessasi matkalla porukalla, josta löytyy useampia kuskeja, kannattaa käyttää lisäkuljettajapalveluamme, jonka avulla voit nimetä kaksi tai useamman kuljettajan matkalle, jolloin ratin takana voi vaihdella helposti. Suositko hybridiä tai haluaisitko mieluummin käyttää vähäkulutuksista dieselmoottoria? Tutustu lisäpalveluihimme ja huomaat, että tarjoamme monenlaisia vaihtoehtoja, joilla sinä voit yksilöidä vuokra-autosi. Muistathan kuitenkin varatessasi, että emme lupaa tiettyä automallia, ainoastaan ajoneuvon kategorian.

Koe Calvi Sixtin vuokra-autolla

Välimeressä sijaitseva, Ranskalle kuuluva Korsikan saari tarjoaa kauniita maisemia ja upeaa luontoa sekä hiekkarantoja, joten vuokra-autolla saarta kiertelemällä pääsee ihastelemaan lukuisia hienoja kohteita ja nauttimaan rauhallisista, historiallisista kaupungeista, kuten Calvista. Saaren luoteisosassa sijaitseva Calvi on tunnettu samannimisestä rannastaan, joka löytyy kaupungin läheltä ja joka on yksi koko saaren tunnetuimpia rantoja. Jos mielii vaeltamaan upeissa maisemissa, voi vuokra-autolla ajaa reilun viiden kilometrin päähän La Revellataan, vaellusvarusteethan kulkevat näppärästi takakontissa. Autonvuokraus Calvissa kannattaa niin työ- kuin lomamatkalla!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service