Autonvuokraus
Chalon-sur-Saône
Piilota
Ranska // Chalon-sur-Saône
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Chalon-sur-Saône

Täyden palvelun Sixt Autovuokraamo tarjoaa asiantuntevaa autonvuokrausta Chalon-sur-Saônessa. Sixtillä matkailijoiden valittavana on laaja valikoima laadukkaita vuokra-autoja, joilla liikkuminen kaupungissa tai matkan jatkaminen seuraavaan kohteeseen Ranskassa käy mukavasti ja vaivattomasti. Erinomaisen valikoiman lisäksi matkailijat voivat luottaa Sixtin asiantuntevaan palveluun ja edullisiin hintoihin. Tutustu valikoimaamme verkossa tai Sixtin mobiilisovelluksessa ja varaa oma vuokra-autosi Chalon-sur-Saônessa.

 
 • Chalon-sur-Saone
  32 Avenue Victor Hugo
  71100 Chalon-sur-Saone

  ma. - pe.08:30 - 12:30
   13:30 - 18:30
  la.09:00 - 12:00
  Juhlapyhä09:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Chalon-sur-Saone

  Sixt Autonvuokraus
  32 Avenue Victor Hugo
  71100 Chalon-sur-Saone

  ma. - pe.08:30 - 12:30
   13:30 - 18:30
  la.09:00 - 12:00
  Juhlapyhä09:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Aloita matkasi Sixt Autovuokraamo Chalon-sur-Saônesta

Me Sixt Autovuokraamo Chalon-sur-Saônessa haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen ajokokemuksen. Siksi olemme koonneet valittavaksesi laajan valikoiman vuokra-autoja eri laatumerkeiltä. Meiltä löydät henkilöautoja, farmareita, urheiluautoja sekä maastureita esimerkiksi BMW:ltä, Mercedesiltä, Peugeotilta ja Citroenilta. Ajonautinnon ja -luotettavuuden takaamiseksi vuokra-automme ovat uusia, niiden keski-ikä on noin kolme kuukautta. Lisäksi kattava lisäpalveluvalikoimamme varmistaa, että voimme vastata henkilökohtaisiin tarpeisiisi ajon aikana. Jos esimerkiksi matkustat lasten kanssa, voit valita useista eri kokoisista lastenistuimista. Laadukkaat GPS-navigaattorimme taas helpottavat paikasta toiseen suunnistamista. Vuokra-auton varaaminen käy kätevästi etukäteen esimerkiksi kotisohvalta tai hotellihuoneesta käsin, jolloin pääset autoa noutaessasi Sixt Autovuokraamolta nopeasti matkaan. Voit klikata sinulle sopivan vuokra-autopaketin nettisivujemme kautta tai Sixtin mobiilisovelluksessa. Jos kaipaat apua sinulla sopivan autokategorian tai lisäpalveluiden valinnassa, tai sinulla on muita kysymyksiä autonvuokrauksesta Chalon-sur-Saônessa, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Toivottavasti nautit matkastasi Sixtin vuokra-autolla!

Chalon-sur-Saône hurmaa matkailijan

Ota allesi Sixtin vuokra-auto ja lähde tutustumaan kauniiseen Chalon-sur-Saônen kaupunkiin, joka sijaitsee Saône-joen varrella Ranskan itäosassa. Ensimmäisenä kannattaa suunnata kaupungin historialliseen keskustaan ja maalaukselliselle Saint-Vincentin aukiolle, jota reunustavat kauniit hirsikehikkoiset talot ja Chalonin katedraali. Perjantaisin ja sunnuntaisin aukiolla pääsee nauttimaan myös markkinatunnelmasta. Sen jälkeen kannattaa suunnata esimerkiksi Chalon-sur-Saônessa syntyneelle valokuvauksen keksijälle Nicéphore Niépcelle omistettuun museoon tai Tour du Doyenné -torniin ihastelemaan kaupungin yli avautuvia maisemia. Lisäksi esimerkiksi vaikuttava Château de Pierre-de-Bressen linna on lyhyen ajomatkan päässä kaupungin ulkopuolella. Vuokra-autolla matkasi jatkuu Chalon-sur-Saônesta kätevästi myös muualle Ranskaan. Esimerkiksi Ranskan kolmanneksi suurin kaupunki Lyon on puolentoista tunnin ajomatkan päässä ja pääkaupunkiin Pariisiin ajaa alle neljässä tunnissa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service