Autonvuokraus
Cherbourg-Octeville
Piilota
Ranska // Cherbourg-Octeville
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Cherbourg-Octeville

Asiantunteva henkilökuntamme Sixt Autovuokraamossa Cherbourg-Octevillessa auttaa sinua toteuttamaan onnistuneen matkan. Riippumatta siitä, olitko työmatkalla tai lomailemassa, löydät valikoimastamme tarpeisiisi sopivan vuokra-auton. Autokalustossamme on vain uusia ja laadukkaita ajoneuvoja tunnetuilta merkeiltä. Miltä kuulostaisi tyylikäs avoauto kesäiseen kaupunkiajeluun? Ehkä farmarimalli tai maasturi on enemmän mieleesi, etenkin jos matkustajia ja matkatavaroita on enemmän. Tehdessäsi varausta voit täydentää vuokra-auton varustelua esimerkiksi lastenistuimella tai automaattivaihteistolla. Voit tehdä muutoksia myöhemmin, kun maksat vasta noudettaessa. Matkan päättyessä voit palauttaa ajoneuvon mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Autonvuokraus Cherbourg-Octevillessä on helppoa, kun valitset Sixtin!

 
 • Caen-Carpiquet Lentoasema
  Route de Caumont
  14650 Carpiquet

  ma. - pe.09:00 - 12:00
   14:30 - 17:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Caen Rautatieasema
  24 Place de la Gare
  14000 Caen

  ma. - pe.08:00 - 12:30
   14:00 - 18:30
  la.08:30 - 12:30
   13:30 - 17:30
  Juhlapyhä08:30 - 12:30
   14:00 - 18:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Caen-Carpiquet Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Route de Caumont
  14650 Carpiquet

  ma. - pe.09:00 - 12:00
   14:30 - 17:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Caen Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  24 Place de la Gare
  14000 Caen

  ma. - pe.08:00 - 12:30
   14:00 - 18:30
  la.08:30 - 12:30
   13:30 - 17:30
  Juhlapyhä08:30 - 12:30
   14:00 - 18:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Vuokra-auto Sixtiltä sinun tarpeidesi mukaan

Automaatti- vai manuaalivaihteisto? Dieselmoottori vai hybridi? Yksi vai useampi kuljettaja? Valinta on sinun! Sixt Autovuokraamo Cherbourg-Octevillessa tarjoaa erinomaisen valikoiman vuokra-autoja eri tilanteisiin. Hoida lyhyet työkeikat tehokkaasti ja tyylikkäästi virtaviivaisella urheiluautolla. Nauti meri-ilmastosta avoautolla kruisaillen kumppanisi kanssa. Vietä unelmien perheloma Ranskan rannikolla luotettavalla farmarilla tai tilavalla maasturilla ajellen. Voit vapaasti valita haluamasi autokategorian, mutta valitettavasti tiettyä merkkiä emme pysty lupaamaan. Meillä on useita erilaisia lisäpalveluja, joilla voit täydentää varaustasi. Esimerkiksi GPS-navigaattori on hyödyllinen niin tutussa kuin uudessakin kohteessa. Lisäturva tuulilasille ja renkaille on hyvä maantieajossa. Saat lisätietoa autonvuokrauksesta Cherbourg-Octevillessa verkkosivuiltamme ja puhelimitse.

Nauti matkastasi vuokraamalla auto Sixtiltä

Contentin niemimaalla Ranskan luoteisrannikolla sijaitseva Cherbourg-Octeville on vuokra-autoilijan ihannekohde. Kaupungilla on rikas historia ja nähtävää on paljon. Montagne du Roule avaa upeat näkymät kaupungin ja sataman ylle. Sen juurella sijaitsevassa Musée de la Libérationissa voit tutustua toisen maailmasodan aikaisiin tapahtumiin.

Cherbourg-Octevillen lähellä on useita leirintäalueita, joiden ansiosta voit rytmittää matkaasi mukavasti. Ihastele merimaisemia, rentoudu rannalla ja kiertele nähtävyyksiä. Upea Jardin botanique de Vauvillen puutarha odottaa sinua puolen tunnin ajomatkan päässä. Lähellä sijaitsee myös Bivillen kukkulat. Kun suuntaat kaupungista itään, voit vierailla Cap Lévin majakalla sekä Château des Ravaletin linnassa ja puutarhassa. Voit halutessasi ajaa suorinta reittiä tai ottaa rennosti ja pysähdellä matkan varrella. Kun matkustat Sixtin vuokra-autolla, saat päättää itse omat aikataulusi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service