Autonvuokraus
Corse
Piilota
Ranska // Corse
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Corse

Sixtin autovuokraamo Korsikan saarella Ranskassa palvelee sinua joustavasti tarpeidesi mukaan. Matkasi luonteesta riippuen voit valita käyttösi laajasta valikoimastamme niin henkilöautot, Sedanit, urheiluautot kuin nelivedotkin. Voit tutustua valikoimaamme tarkemmin netissä tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja tehdä varauksesi jo etukäteen. Sixtin autovuokraamolla on pitkät perinteet ja se palvelee yhteensä yli sadassa maassa.

 
 • Corsica Ajaccio Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport de Campo dell'oro
  20090 Ajaccio Cedex

  ma. - su.07:30 - 23:30
  Juhlapyhä07:30 - 23:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Corsica Bastia Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport de Bastia Poretta
  20290 Lucciana

  ma. - su.07:30 - 23:30
  Juhlapyhä07:30 - 23:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Corsica Figari Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Route de l'aeroport
  20114 Figari

  ma. - su.07:30 - 23:30
  Juhlapyhä07:30 - 23:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Palvelemme sinua Korsikalla

Vuokra-automme Korsikalla ovat uusimpia malleja, joihin voit valita halutessasi monenlaisia lisälaitteita ja %u2013palveluita. Kauttamme saat esimerkiksi vakuutukset, luvat lisäkuljettajalle, GPS-navigaattorit ja lasten turvaistuimet. Voit valita auton kategorian, mutta emme voi luvata tiettyä automallia tai %u2013merkkiä. Valikoimistamme löydät varmasti hyvin varustellun, turvallisen, laadukkaan ja matkasuunnitelmiisi sopivan ajoneuvon. Autovuokraamomme Korsikalla on valmiina palvelemaan sinua.

Näe Korsikan saarta vuokra-autolla

Korsika on Ranskalle kuuluva saari Välimeressä. Saarella asuu yhteensä lähes 300 000 asukasta, mutta se on suhteellisen harvaan asuttu. Koska liikenneyhteydet saarella ovat vähäiset ja epäsäännölliset, on autonvuokraus Korsikalla järkevää ja säästää usein huomattavasti aikaa. Korsika on hyvin monipuolinen kohde, josta löytyy tekemistä niin vaeltajalle, aurinkolomalaiselle kuin vedessä viihtyvällekin. Saaren keskiosaa hallitsevat paikoin yli kahden ja puolen kilometrin korkeuteen nousevat vuoret, kun taas rantaviivaa ja sen suurempia ja pienempiä uimarantoja löytyy yli tuhannen kilometrin pituudelta. Vuokra-autolla Korsikalla voit autoillen etsiä juuri sitä parasta rantaa. Yksi Korsikan tunnetuimmista nähtävyyksistä ovat Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvat Scandolan luonnonsuojelualueen punaiset kalkkikivikalliot, jotka nousevat suoraan merestä. Saari on rauhallinen ja sen suurimmatkin kaupungit miellyttävän pieniä. Noin 60 000 asukkaan Ajaccio tunnetaan Napoleon Bonaparten kotikaupunkina ja kaupungista voitkin bongata useita tämän merkkihenkilön muistopatsaita. Pienet ja viehättävät Bastian, Bonifacion ja Calvin kaupungit ovat myös vierailun arvoisia, ja niihin pääset helpoiten vuokra-autolla. Autonvuokraus Korsikalla on vaivatonta ja juuri sinun matkasi tarpeisiin vastaavaa. Ota yhteyttä, tehdään matkastasi mahdollisimman hyvä!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service