Autonvuokraus
Dammarie les Lys
Piilota
Ranska // Dammarie les Lys
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Dammarie les Lys

Vuokraa auto Dammarie-lès-Lysissä Sixt Autovuokraamosta ja olet valmis aloittamaan loman tai jatkamaan jo alkanutta matkaa. Voit tutustua autokalustoomme ja palvelutarjontaamme etukäteen verkkosivuillamme. Oletko kaupungissa työasioilla? Valitse edustusautoksi premium-luokan sedan tai hatchback. Oletko lomalla perheen tai ystävien kanssa? Farmariautossa tai maasturissa useampikin henkilö matkustaa mukavasti, ja tilaa jää vielä matkatavaroille. Mobiilisovelluksellamme ja sivustollamme teet varauksen muutamalla klikkauksella. Kun maksat paikan päällä, voit vielä tehdä muutoksia varaukseen tai myös perua sen, mikäli suunnitelmasi muuttuvat. Emme peri näistä maksua. Autonvuokraus Dammarie-lès-Lysissä sujuu mukavasti, kun apunasi on Sixtin ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta! Jos jokin askarruttaa mieltäsi, voit soittaa asiakaspalveluumme minä päivänä tahansa.

 
 • Melun Dammarie les Lys
  364 rue des Freres Thibault
  77190 Dammarie les Lys

  ma. - pe.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:00
  la.09:00 - 12:00
   15:30 - 17:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Melun Dammarie les Lys

  Sixt Autonvuokraus
  364 rue des Freres Thibault
  77190 Dammarie les Lys

  ma. - pe.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:00
  la.09:00 - 12:00
   15:30 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Mutkatonta autonvuokrausta Dammarie-lès-Lysissä

Laajasta autokalustostamme löytyy niin taloudellisia henkilöautoja, trendikkäitä citymaastureita kuin tilavia minibussejakin. Kaikki ajoneuvot ovat uusia enintään vain kolme kuukautta vanhoja. Jos matkustat yksin esimerkiksi työmatkalla, kompakti sedan voi olla sinulle sopiva. Perheen kanssa matkustavat kallistuvat luultavasti farmarin tai minibussin puoleen. Voit lisätä takapenkille turvakaukalon tai lastenistuimen tarvittaessa. Ystäväporukka viihtyy viimeisimmällä teknologialla varustetussa maasturissa. Lisää vielä GPS-navigaattori ja jaa ajovastuu useamman lisäkuljettajan kanssa, niin matka taittuu mukavammin. Näet Dammerie-lès-Lysin autovuokraamossa saatavilla olevat vuokra-autot sekä lisäpalvelut varaussivulla. Huomioithan, että varaus koskee vain valitsemaasi autokategoriaa. Tiettyä automallia tai merkkiä emme voi valitettavasti luvata.

Huoletonta ajamista Ranskassa Sixtin vuokra-autolla

Dammarie-lès-Lys sijaitsee Pariisin kaakkoispuolella Seine-joen varrella. Kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Saint-Étiennen saari sekä Notre-Dame du Lysin luostarikirkko. Kun otat käyttöösi vuokra-auton Dammarie-lès-Lysissä, pääset tutustumaan nähtävyyksiin myös kaupungin keskustan ulkopuolella. Lähialueen linnoista Château de Fleury-en-Bière sekä vaikuttava Château de Vaux-le-Vicomte ovat vierailemisen arvoisia.

Kun kaipaat luontoon kokouksien tai kaupunkikierroksien välissä, hyppää Sixtin vuokra-autoon ja aja 20 minuuttia etelään Fountainebleaun luonnonpuistoon. Metsässä on useita kävelyreittejä, korkeampia näköalapaikkoja sekä yllättävä hiekkaranta Les Sables du Cul du Chien. Jos puolestaan suurkaupungin vilinä viehättää, voit aina vierailla Pariisissa. Ajomatka Ranskan ihastuttavaan pääkaupunkiin kestää hieman alle tunnin. Vuokra-autolla olet vapaa liikkumaan!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service