Autonvuokraus
Dijon
Piilota
Ranska // Dijon
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Dijon

Sixt Autovuokraamo Dijon on portti Burgundin alueen historiallisiin maisemiin ja arvokkaisiin viinitiloihin Itä-Ranskassa. Vuokraamalla auton meiltä näet enemmän ja saat liikkua vapaasti oman aikataulun mukaan. Me tarjoamme laajan valikoiman hyvin varusteltuja vuokra-autoja markkinoiden suosituilta valmistajilta. Kaupunkiliikenteeseen ja stressittömään maantieajeluun sopii esimerkiksi luotettava sedan. Jos olette työpaikan virkistysmatkalla tai liikenteessä ystäväporukalla, tilavampi maasturi tai minibussi on hyvä vaihtoehto. Tutustu rauhassa autokalustoomme, valitse sopiva ajoneuvo ja lisää lopuksi tarvittavat lisäpalvelut. Mikäli mielesi muuttuu myöhemmin, voit maksutta muuttaa tai perua varauksen. Valitse silloin maksu noudettaessa. Sixtin helppo varausjärjestelmä, joustavat nouto- ja palautusajat sekä asiantunteva henkilökunta sinetöivät mielekkään autonvuokrauksen Dijonissa.

 
 • Dijon Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  31 Cour de la Gare
  21000 Dijon

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:30
   14:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Dijonin Sixt Autovuokraamo apunasi

Farmariauto perhelomalle vai maasturi viikonloppuretkelle? Meillä on vuokra-autoja kaikkiin eri tarpeisiin. Saat lisää matkamukavuutta ja tyylikkyyttä valitsemalla Premium-luokan. Viimeistele varaus monipuolisilla lisäpalveluillamme. Voit tarpeen mukaan lisätä esimerkiksi lastenistuimen tai lisäkuljettajan. GPS-navigaattori sen sijaan vie sinut suorinta reittiä perille. Alle 25-vuotiaat voivat myös vuokrata auton Sixtiltä. Tarkasta lisäpalvelujen saatavuus ja mahdolliset lisämaksut verkkosivuiltamme. Huomioithan, että varaus koskee ainoastaan autokategoriaa. Yksittäistä merkkiä tai mallia emme valitettavasti voi taata. Jos sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta Dijonissa, ota meihin yhteyttä puhelimitse. Asiakaspalvelumme on avoinna joka päivä!

Kulttuuria ja gastronomiaa Dijonissa Sixtin vuokra-autolla

Dijon on Burgundin alueen pääkaupunki, joka tunnetaan historiallisesta arkkitehtuuristaan, maailmanluokan viineistään sekä Dijonin sinapista. Vanha kaupunki, Centre Ville, on UNESCOn maailmanperintökohde. Keskustan tuntumassa suosittuja vierailukohteita ovat esimerkiksi Musée des Beaux-Arts, Palais Ducal ja Pouillyn linna. Ihastele keskiaikaisia rakennuksia ja nauti viihtyisistä kahvilaravintoloista ennen kuin lähdet tutustumaan kaupungin ympäristöön. Erinomainen tapa tutustua Burgundin alueen arvostettuihin viineihin on hypätä vuokra-auton kyytiin ja ajaa Route des Grands Crus. Noin 60 kilometrin pituinen viinitie kulkee 38 idyllisen pikkukylän läpi. Virikkeitä kaikille aisteille!

Jos haluat lähteä luonnon rauhaan, suuntaa Dijonin länsipuolelle, missä sinua odottaa luonnonpuisto Parc Naturel Régional du Morvan. Ulkoiluparatiisissa voit lähteä kajakkiretkelle tai kohottaa adrenaliinitasoja koskenlaskulla. Matka taittuu hieman yli tunnissa. Vuokraamalla auton Sixtiltä saat enemmän irti matkastasi Ranskassa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service