Autonvuokraus
Dunkerque
Piilota
Ranska // Dunkerque
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Dunkerque

Aloita Pohjois-Ranskan kiertomatka Sixt Autovuokraamosta Dunkerquessa. Erinomainen sijainti, uusi autokalusto sekä ystävällinen asiakaspalvelu auttavat sinua toteuttamaan unohtumattoman matkan. Jos olet kaupungissa työasioissa, luotettavalla henkilöautolla liikut vaivattomasti kokouksien välillä. Lomalla ollessasi voit nauttia huolettomasta ajamisesta esimerkiksi turvallisen citymaasturin tai tilavan farmarin kyydissä. Joustavan noutoajan ansiosta säästät aikaa ja energiaa. Matkan päätyttyä voit palauttaa vuokra-auton mihin aikaan tahansa. Kun suoritat maksun vasta paikan päällä, voit tehdä vapaasti muutoksia varaukseen tai perua sen. Emme veloita näistä toimenpiteistä maksua. Sixtillä autonvuokraus Dunkerquessa helppoa ja nopeaa!

 
 • Dunkerque
  67 Quai Wilson
  59430 Saint-Pol-sur-Mer, Dunkerque

  ma. - pe.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  la.08:30 - 12:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Dunkerque

  Sixt Autonvuokraus
  67 Quai Wilson
  59430 Saint-Pol-sur-Mer, Dunkerque

  ma. - pe.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  la.08:30 - 12:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Joustavaa autonvuokrausta Dunkerquessa

Me Sixtillä panostamme laatuun ja turvallisuuteen. Kaikki vuokra-automme ovat suosittujen autovalmistajien uusia malleja, joiden keski-ikä on keskimäärin noin kolme kuukautta. Valikoimassamme on esimerkiksi taloudellisia farmareita perheille ja kaupunkiajoon, tyylikkäitä sedaneita edustuskäyttöön sekä vankkoja maastureita pidemmille matkoille ja maanteille. GPS-navigaattorilla löydät museot, majakat ja majapaikat. Muista turvata perheen pienimmät hankkimalla lastenistuin tai turvakaukalo. Alle 25 vuoden ikä ei ole este auton vuokraamiselle Sixtiltä. Suosittelemme tarkastamaan palvelujen saatavuuden Dunkerquen autovuokraamomme sekä mahdollisten lisämaksujen osalta verkkosivuiltamme. Voit aina ottaa yhteyttä myös asiakaspalveluumme. Tavoitat meidät viikon jokaisena päivänä! Otathan huomioon, että varaus koskee vain valitsemaasi autokategoriaa. Emme valitettavasti voi luvata tiettyä automallia.

Koe historiallinen Dunkerque Sixtin vuokra-autolla

Pohjois-Ranskan tärkeä satamakaupunki tarjoaa historiaa ja upeita luonnonmaisemia, joista pääset parhaiten nauttimaan vuokraamalla auton Sixtiltä. Ikoninen Malo-les-Bains on ehdoton vierailukohde Dunkerquessa. Kävele rantakatua kauniista maisemista ja viihtyisästä tunnelmasta nauttien, mutta samalla toisen maailmansodan pysähdyttäviä tapahtumia muistellen. Dunkerque 1940 -museossa voit tutustua tarkemmin Operaatio Dynamon tapahtumiin. Saint-Éloin kellotorni ja kirkko ovat myös suosittuja vierailukohteita.

Kun keskustan nähtävyydet on kierretty, ota Sixtin vuokra-auto allesi ja aja kanaaleja pitkin Lac d'Armbouts-Cappel -järvelle. Kun ajat rannikkoa pitkin länteen, pysähdy Platier d'Oyen kansallispuistossa, jossa on upea hiekkaranta ja leirintäalueita. Hieman kauempana, noin tunnin ajomatkan päässä Dunkerquesta, sinua odottaa Caps et Marais d'Opalen luonnonpuisto. Täällä voit nauttia raittiista ilmasta, puhtaasta luonnosta, pitkistä hiekkarannoista ja upeista maisemista. Kirkkaana päivänä voit nähdä myös Englannin kalliot.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service