Autonvuokraus
Figari
Piilota
Ranska // Figari
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Figari

Sixt Autovuokraamot Figarin kaupungin lähettyvillä toivottavat sinut tervetulleeksi Korsikalle! Saarelle suuntautuva niin loma- kuin työmatkasi saa varmasti loistavan alun, kun saat allesi luotettavan vuokra-auton Sixtiltä. Meillä ei ole tällä hetkellä autovuokraamoa Figarin kaupungissa, mutta saarelta löydät useammankin Sixt Autovuokraamon, joten voimme varmasti palvella sinua vuokra-autoasioissamme. Valikoimistamme löydät aina henkilö- sekä farmariautoja, usein myös maastoautoja, ja joistain toimipisteistämme jopa avo- sekä urheiluautoja. Vuokra-autojemme valikoima saattaa hieman vaihdella toimipisteittäin Korsikalla, joten muistathan tarkastaa sen sekä yhteystietomme että aukioloaikamme verkkosivuiltamme. Myös aukioloajat saattavat vaihdella toimipisteittäin, kuten myös palautusajat. Palvelemme sinua kuitenkin vuoden jokaisena päivänä, joten autonvuokraus Korsikalla onnistuu kauttamme varmasti! Ja mikäli olet yrityksen vuokra-autoasioissa liikkeessä, niin voit olla suoraan yhteydessä myyntipalveluumme, jonka yhteystiedot löydät nettisivuiltamme.

 
 • Corsica Ajaccio Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport de Campo dell'oro
  20090 Ajaccio Cedex

  ma. - su.07:30 - 23:30
  Juhlapyhä07:30 - 23:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Corsica Bastia Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport de Bastia Poretta
  20290 Lucciana

  ma. - su.07:30 - 23:30
  Juhlapyhä07:30 - 23:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Corsica Figari Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Route de l'aeroport
  20114 Figari

  ma. - su.07:30 - 23:30
  Juhlapyhä07:30 - 23:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Figarin lähistöllä Korsikalla

Kuten sanottua, vaikka meillä ei suoraan olekaan toimipistettä Figarin kaupungissa, niin löydät meidät varmasti kätevästi, tulet saarelle sitten lentäen tai meritse. Laajasta vuokra-autojen valikoimastamme löydät varmasti jotain tarpeisiisi sopivaa. Henkilö- ja farmariautomme kuljettavat niin yksin matkaajat kuin ryhmätkin varmasti turvallisesti perille. Joistain toimipisteistämme voit myös vuokrata maastoauton, mikäli mielessäsi on tehdä retki vaikeakulkuisemman maaston halki. Lisäksi vauhdin hurmaa rakastaville on tarjolla myös tyylikkäitä avo- sekä urheiluautoja. Muistathan kuitenkin tarkastaa sinulle sopivimman toimipisteen vuokra-autovalikoima, jotta voimme tarjota sinulle tarpeittesi mukaista vuokra-autoa. Voimme tosiaan taata sinulle ainoastaan toiveittesi mukaisen vuokra-autokategorian, mutta emme tiettyä automallia. Valikoimamme vuokra-autot ovat kuitenkin aina vain kolmisen kuukautta vanhoja, joten tulet saamaan käyttöösi aina takuulla uudehkon kulkupelin. Muista myös tiedustella mahdollisista lisävarusteistamme, kuten GPS-navigaattorista tai lastenistuimesta.

Vuokra-autolla Figari ja koko Korsika tutuiksi

Figari on pieni kaupunki Ranskalle kuuluvan Korsikan eteläkärjessä. Se on helposti saavutettavissa läheisen lentokentän avulla ilmateitse, satamien kautta meritse esimerkiksi Italiasta tai Korsikasta tai maitse teitä pitkin. Vuokra-autolla näkee muutaman päivän reissulla kätevästi koko Korsikan, sillä saari ei ole kovin suuri. Patikoija innostuu saaren keskiosan vuoristosta ja henkeäsalpaavasta luonnosta ja auringonpalvoja taasen voi rentoutua saaren useilla rannikoilla, Figaria ja muita pikkukaupunkeja ihastellen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service